Ezt meg lehet csinálni?
Figyelt kérdés
SE xperia x8at ki lehet üttetni? Mivel nem szeretném h tudják követni az androidot. És ugyebár hallottam róla h kilehet.. Ha nemérti vki akkor bocsi elmondom érthetően :P2011. jún. 24. 16:26
1/4 bp1985 

válasza:

Veszel egy turbo simet, és máris független.
2/4 A kérdező kommentje:
nemúgy hanem az androidot h ne lehessen követni. vagy bocsi ha te azt mondod. én nem vagyok jártas ezekben a dolgokban azértis kérdem:SS
2011. jún. 24. 17:01
3/4 bp1985 

válasza:

Nekem is andridos telefonom van, és mégsem nyivákolok, hogy úr isten, lekövetik. Amúgy erről semmi hivatalos dolog nincs, csak vmi Erdélyi ujságba írtak egy cikket, ennyi az egész. Az meg a hivatalostól elég messze van. De ha ott beszéled meg az emberölést, vagy a rablást, akkor ne használj semmilyen mobilt. De hidd el, nem téged fognak nyomozni, ráadásul nem is nyomozhatnak utánad végzés nélkül.
4/4 anonim 

válasza:

Megis hova kovessenek? mit nyomoznak le?
Mi v te titkos ugynok v mi a fax...
Egy szar mobilon mi legyen olyan fontos amit le erdemes nyomozni...pffu egy barom meg mondta itt nallunk ezt...lehet pont te v.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!