Kb hány órányi internetezést jelent a 1000mb?
Figyelt kérdés
kb hány órát internetezhetek a telcsimen,ha 1000 MB engedélyezett.csak hogy ne lépjem túl.nem akarok letölteni,sem feltölteni???2011. jún. 24. 13:52
1/8 anonim válasza:
Ez függ attól hogy milyen oldalakat nézel,mer amint megnyitsz egy oldalt,letöltesz,le kell tölteni az adatokat hogy megjelenítse,ha videót nézel meg pláne,jókérdés.
2/8 anonim válasza:
Az előttem levő leírta mitől függ. Én még nem bírtam 500 mega fölé menni úgy, hogy otthon és a munkahelyen wifire csatlakozok és csak akkor használom a mobilnetet ha utcán mászkálok. Minden esetre 15-20 óra olvasgatásra biztos elég, vagy masszív 3 este youtube diskora.
3/8 anonim válasza:
Ha okos teló akk van rá progi amivel tudod figyelni az adatforgalmad.
4/8 anonim válasza:
Én gyakran netezek a telefonon, Youtube-ot nézek, netrádiót hallgatok, használom az Android Marketet - így kb 2-3 gigát használok el havonta. Ha csak levelezni meg böngészni akarsz, arra 500 mega is bőven elég egy hónapig.
5/8 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat!samsung galaxy mini-m van.esetleg kérhetek linket erre a figyelös programra?
2011. jún. 24. 14:59
6/8 anonim válasza:
link nincs, hát használd a marketet ami a telódon van!
amugy watchdog 3G az egyik jó progi.
1024mb nagyon sok mindenre elég. én még ugy nem szaladtam ki az 500mb-ból h töltöttem már le youtube videót, napi szinten olvasok rajta 10-20 percet
8/8 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM A LINKET!!!!
2011. jún. 25. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!