Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy mini?

Samsung galaxy mini?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem,hogy az sms hangot hol lehet beállítani? és az sms-t hogy lehet kitörölni? meg az is érdekelne,hogy miért nem tudok ingyen facebookozni? eddig is ez a kártyám volt,mindig tudtam facezni,most meg vmi olyasmit ír ki,hogy díjcsomagomnak megfelelően tudok csak...dehát közben ingyen lenne.szóval?
2011. jún. 24. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:

Beállítások hangok és itt lesz az értesítési hang. Vagy ha másik üzenetkezelőt használsz (pl. handcent sms, go sms) akkor ott a programon belül be lehet állítani.

Az sms törlésére meg baromiegyszerű rájönni. Hosszan nyomsz az üzeneten és ott lesz a törlés opció.

Mondtad, hogy régen is ez a kártyád és azon ment akkor a kártyás netes képessége oké azzal nincs gond. Az android magától beállítja a netet szóval azzal se lesz gond. Így marad az, hogy wifin próbálod, nem a gyári böngészőből próbálod vagy az, hogy a telón van letiltva a net. Ha le van tiltva akkor a hálózati beállításoknál könnyen vissza lehet nyomni. Ezzel viszont azt kockáztatod, hogy csinálsz magadnak egy szép nagy számlát, mert az android szeret netközelben lenni.

2011. jún. 24. 12:17
 2/10 A kérdező kommentje:

dominos kártyám van. és a másik telefonomon akkor is tudtam ingyen facebookozni,ha nem volt rajta pénz. mert az ingyen facebooknak ugyebár ez a lényege. facen kell sms-t kérni,amiben küldik a linket. most is elküldték,csak nem csatlakozik. netet direkt kikapcsoltam addig,mert itthon fel vagyok rá csatlakozva.

szóval erre lennék kíváncsi,hogy ha nem leszek netközelben,akkor facere fel se fogok tudni nézni?:S

2011. jún. 24. 12:32
 3/10 Csorby ***** válasza:
nem kell smst küldeni hanem csak a alatp böngésződbe 0.facebook.com így is simán megy!!!!!!!
2011. jún. 24. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:

netet direkt kikapcsoltam addig,mert itthon fel vagyok rá csatlakozva.

Mármint a wifit? Mert akkor már csak az maradt, hogy le van tiltva a net a telón vagy nem a gyári böngészőt használod.

erre lennék kíváncsi,hogy ha nem leszek netközelben,akkor facere fel se fogok tudni nézni?:

Ha nincs net, nincs facebook. Ha magaddal viszed a telefont akkor lényegében netközelben vagy mert a telefonon is lehet netezni. De ha nincs tálad a teló akkor nem vagy netközelben vagyis nincs facebook.

2011. jún. 24. 14:05
 5/10 A kérdező kommentje:

de melyik az alap böngésző? a sima googlés izé? mert ha beírom így a 0.facebook.com akkor is azt írja ki,hogy nincs hálózati kapcsolat.

mit csináljak??

2011. jún. 24. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:

de melyik az alap böngésző?

Ez konkrétan böngésző (browser) néven fut a telón.

2011. jún. 25. 02:54
 7/10 A kérdező kommentje:

nekem konkrét ilyenem nincs a telefonon. sima google van kirakva meg origo meg ilyenek. de csak úgy működik,ha wifin keresztül lépek be. másik telefonomon,amin wifi sincs,azon gond nélkül a linkről be tudtam lépni,ezzel meg nem.

Most akkor wifi nélkül fel se tudok menni facebookra? ez azért van,mert van wifim és így már másképp nem is tudok facezni?

2011. jún. 25. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy azért nem megy mert wifis. Azt meg nem értem, hogy miért nincs meg a böngésző. Ott kell lenni és ez is a neve. Kis földgömb az ikonja.
2011. jún. 25. 13:34
 9/10 anonim válasza:
az alap böngészőnek az az egyszerű neve van hogy internet és felette egy kék földgömb van . ha rámész és beütöd a 0.facebookot akkor mennie kell. egyébként kiállítottad a csomagkapcsolat használatát mert ha új akkor az automatikusan úgy áll be. ha nem akkor vezeték nélküli hál.- mobilhálózatok - és ott a kipipálós izé
2011. júl. 26. 10:39
 10/10 anonim válasza:

én is most vettem ilyen telefont és nekünk azt mondták, hogy venni kell rá valamilyen netcsomagot, ahhoz hogy tudj fellépni a 0.facebook.com - ra.

nem fog neked nagy számlát csinálni sem, ha épp szoftverfrissítésnél nem vagy netközelben, azaz nincs wifid.

30 megás: 600Ft

100 megás: 1000Ft

2011. aug. 22. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!