Van garancia akkumlátorra?
Figyelt kérdés
Tavaly karácsonykor kaptam egy Samsung Galaxy mobilt de ugy veszem észre, hogy az akkuja bedöglött. Egykét napig tarja magát oszt annyi. Érvényes rá a garancia vigyem vissza oda ahol vettük? vagy szervizbe?2011. jún. 24. 11:02
1/4 anonim 

válasza:

Galaxy mi? Az okos telefonoknál teljesen természetes az 1-2 nap. Nem fut valami program a háttérben ami szívja az akksit? Am még garis vissza viheted nyugodtan. De arra készülj fel nekem multkor a szervíz 11 nap volt -.-"
2/4 anonim 

válasza:

Ja és szerintem jobban jársz hogyha (ha függő) nem a szolgáltatóhoz visszed hanem egyből a szervízbe mert nekem azzal húzták az időt h bevittem a szolgáltatóhoz ahol vettem ők meg átküldték a márkaszervízbe meg vissza.
3/4 A kérdező kommentje:
11.07-es.Köszönöm a válaszod. Ugyanugy használom a telót mint kb. 2 hónapja. Akkor hetekig birta mostha csak telefonra használom akkor is egy nap. Közben felhivtam a boltot valóban kb. 1 hét lessz. Ki kell menteni mindent a gépből és ugy beadni.Szerviz messzi van igy marad a bolt ahol vettük...
2011. jún. 24. 11:11
4/4 anonim 

válasza:

WTF??
Hetekig bírta egy okostelefon ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!