Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van garancia akkumlátorra?

Van garancia akkumlátorra?

Figyelt kérdés
Tavaly karácsonykor kaptam egy Samsung Galaxy mobilt de ugy veszem észre, hogy az akkuja bedöglött. Egykét napig tarja magát oszt annyi. Érvényes rá a garancia vigyem vissza oda ahol vettük? vagy szervizbe?
2011. jún. 24. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Galaxy mi? Az okos telefonoknál teljesen természetes az 1-2 nap. Nem fut valami program a háttérben ami szívja az akksit? Am még garis vissza viheted nyugodtan. De arra készülj fel nekem multkor a szervíz 11 nap volt -.-"
2011. jún. 24. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem jobban jársz hogyha (ha függő) nem a szolgáltatóhoz visszed hanem egyből a szervízbe mert nekem azzal húzták az időt h bevittem a szolgáltatóhoz ahol vettem ők meg átküldték a márkaszervízbe meg vissza.
2011. jún. 24. 11:07
 3/4 A kérdező kommentje:
11.07-es.Köszönöm a válaszod. Ugyanugy használom a telót mint kb. 2 hónapja. Akkor hetekig birta mostha csak telefonra használom akkor is egy nap. Közben felhivtam a boltot valóban kb. 1 hét lessz. Ki kell menteni mindent a gépből és ugy beadni.Szerviz messzi van igy marad a bolt ahol vettük...
2011. jún. 24. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:

WTF??

Hetekig bírta egy okostelefon ??

2011. jún. 24. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!