Be lehet-e mérni a telefonokat?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek eltűnt a telefonja, és valószínű, hogy ellopták így első lesz hogy letiltja a kártyát, viszont fontos lenne neki a telefon így jó lenne megkeresni, szóval az lenne a kérdésem, hogy a rendőrség/mobilszolgáltató be tudja-e mérni a telefont?Mármint hallottam, hogy lehetséges egy telefon helymeghatározása, akár kikapcsolt állapotban is.
Ki mit tud erről?
2011. jún. 24. 09:00
1/5 anonim 

válasza:

Keressétek meg a szerződést, azon van egy szám, ami alapján lehet keresni. Sajnos csak bekapcsolt állapotban, de egyszer úgyis használni fogják :) Nekem ellopták, bejelentettük, 4 hónap múlva bejelzett egy nőnél, aki megvette a piacon.
2/5 anonim 

válasza:

Simán betudják azt mérni! Csak hát az van hogy a rendőrség lusta, és ha mégis csak elkezdenék keresni, az is hetekbe telhet. Az idő alatt meg lehet hogy rég elbizniszelték stb. Pedig ha oda tennék magukat, fél nap és meglenne. o.O
3/5 homo ludensz 

válasza:

Ha lehallgatható akkor be is mérhető csak eszköz és akarat kérdése.Próbáltátok már hívni a számot? Hátha valaki akaratlanul is bekapcsolja (orgazda,jóhiszemű vevő), sajnos egész iparág épült rá hogy átvakerálják a sok lopott készüléket. Kikapcsolt állapotban is "él" a mobil.
4/5 A kérdező kommentje:
próbáltuk már hívni aznap amikor eltűnt de sajnos ki volt kapcsolva, azóta még nem hívtam lehet most bepróbálkozom, aztán valószínű beszélünk rendőrséggel vagy valami, hogy kezdjenek valamit, ha meg lusták akkor meg*aszhatják...
2011. jún. 24. 10:52
5/5 anonim 

válasza:

Ez a "kikapcsolt állapotban is él a teló" akkora baromság, hogy eszméletlen, akkor szerinted ha így lenne, akkor mi lenne egy repülőn, vagy olyan helyen, ahol nagy kárt okozhat? ha ki van kapcsolva akkor semmit sem sugároz, nehogy elhidd már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!