Milyen marketes progival jartok futni/biciklizni stb?
Figyelt kérdés
Melyikeket probaltatok...es melyik jott be?
En eddig a RunKeepert meg a Cardio Trainert...az utobbi nem rossz, de erdekelne hogy ti melyikeket ajanlanatok?
Nem tudtam eldintwbi hogy ide tegyem fek a kerdest vagy a sport kerdesekhez. Remelem azert itt is vannak sorstarsak.
2011. jún. 23. 23:30
1/5 anonim válasza:
én futni a Nike Air max platformmal tolom bár win7en egy kis kompatibilitási hibák jelentkeznek de tűrhető.
2/5 kolo válasza:
Hát én a Power AMP zenelejátszóval... :) Amúgy a Mytracks nevűt próbáltam, de sok értelmét nem láttam. Max egy stopper alkalmazás még,ami menni szokott.
3/5 A kérdező kommentje:
Mytrackset lestem...de az nem jooo...alig van koze az ilyen progikhoz.
2011. jún. 24. 09:46
4/5 Gery Greyhound válasza:
Én a Sportypal-t használom. Fel tudod tölteni az edzés mért eredményét, és Google térképen nézheted vissza, hogy hol, mennyivel mentél, hány kalóriát égettél, stb.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem a Cardio Trainer volt a kedvencem...mutatta mennyi kalória...térkép..melyik km-t hány perc alatt tettem meg..statisztikát csinált,h átlag sebességem mennyi,meg a legtöbb/legkevesebb...mennyi km...hány perc alatt..és a végén kiírja, hogy pl az adott kalória hány és milyen gyüminek felel meg....viszont mostanában valamiért nem akarja kitenni facebookra térképpel együtt az eredményem...csak a szöveget...pedig régen úgy is kitette....van vki aki használja az alkalmazást...?
2011. jún. 24. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!