Iphone 4 vs. Samsung Galaxy S2 mejiket vegyem meg inkabb?
Indokljatok is legyszi ,hogy mert pont ez vagy az ....
elore is koszi.
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:00
Már megint itt vagy az értelmes írásoddal?
Mégegyszer leírjam, akkor verjétek a nyálatokat a retinára, ha nem az lg-től veszi az apple. hanem magának csinálja meg. Ja, hogy ahhoz nem ért? Bocsánat. Lehet, hogy az sgs2-be "rosszabb" a kijlzője, de az legalább saját. A koppintást meg már leírtam neked egyszer.
Akárhova írsz csak is az iPhone-t fikázod, ezen kívül mást nem csinálsz.
Tegnap pedig szépen levoltak írva az egyik kérdésnél (ahova te is írtál) az indokok, hogy miért az iPhone a legjobb választás. De látom azt már nem olvastad el, csak az okoskodás erejéig néztél rá a kérdésre.
Jobb Processzor SGS2
Jobb felbontás iPhone
Jobb kamera = mivel nem a megapixel számít ezt mindenki tudja legalábbis remélem ...
Jobb ár : Samsung amihez vehetsz egy helyesírási szabályzatot
IPhone 4!
Nekem is ez van,és nagyon jó telefonnak tartom.
S2 se rossz biztos de nem ALMA.
Ezerszer jobban tartja az árát mit a Samsung,nekem ez is fontos,hogy ha valamikor elakarom adni a telefonom.
JB az kell,mert akkor lesz igazán értelme az Iphone-nak.
HA majd kijön az IPhone 5 akkor kellene ezt a kérdést újra feltenni.De ez az én véleményem.Mert időben nem ugyan az a konstrukció.
SGS2 egyértelmű.
az iphone 5 sem fogja verni a samsungot. nézzetek meg egy ipad2 vs sgs2 vediot. gyorsabb a samsung.
szóval samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!