Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tényleg lesz egy frissítés a...

Tényleg lesz egy frissítés a Nokiákon? Mikor?

Figyelt kérdés
Azt olvastam ,hogy a Nokia N97 és mini-t,C6-ot,E7-et ...stb. telokat felfrissítik.Csak azért kérdezem mert szeretnek venni egy Nokia N97 minit,de annyi rosszat hallottam róla mert symbianos hogy eleinte nem mertem megvenni,és ha mondjuk mást rendszerrel felfrissítenék akkor tényleg jobb is lenne?
2011. jún. 23. 14:15
 1/3 bp1985 ***** válasza:
A symbian mellett még a gyenge hardvere is ellene szól. Hiába frissíted, nem lesz jobb. Azért pénzt ne adj.
2011. jún. 23. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát az lesz,hogy elvileg olyan 2 éven belül Windows Phone 7-et tesznek a Nokiákra,ez annyiban hat ki ezekre a Symbianos Nokiákra,hogy nem lesz több frissítés.Lényeg a lényeg ne vegyél Nokiát.Max ha WP7-es lesz.
2011. jún. 23. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:
most már inkább LG Optimusz 2x ,vagy Samsung Galaxy S2- őt vennék...de nem tudok dönteni...
2011. jún. 29. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!