Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade tok, mit ajánlasz?

ZTE Blade tok, mit ajánlasz?

Figyelt kérdés

Nyakbaakasztós tok lenne az ideális, de ilyenem még sosem volt, nem tudom ez a készülék alkalmas-e a nyakbaakasztós tokhoz.

Ha nem milyen megoldást javasolsz?

Eddig minden mobilomat a farmernadrágom hátsó zsebében hordtam, az sem volt baj ha elfelejtettem és ráültem, gondolom ezek az érintőképenyős mobilok ennek már nem örülnének.

2011. jún. 23. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nyakba akasztósban csak ezt találtam: [link]
2011. jún. 23. 13:56
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen, valami ilyesmi kéne, ennél egy fokkal lenne jobb ha nem lenne vizálló. Ez az átlátszó pvc boritás jó ha fürdözöm, de erröl nincs szó.

Igazából nem tudom ezt a pántot hová kell bekötni a telefonon belülre, még az is lehet van ilyen hely rajta gyárilag, nem látok belül semmilyen helyet ahová ezt csatlakoztatni lehetne.

Köszönöm a válaszod.

2011. jún. 23. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Azért válaszolok, mert ki a Blédet szereti, rossz ember nem lehet :) nekem kettő is van.

Gyárilag nincs rajta lehetőség a nyakravalót rögzíteni. Én az Ebay-n vettem szilikongumi tokokat kb. 10 dolcsiért, van több színben. Ezeken lehet rögzíteni a madzagot. Könnyű belerakni és kivenni is a telefont. Elég jól megvédi, minden kezelőszerv használható.

Itt pl. ingyenes a szállítás:

[link]

2011. jún. 25. 11:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Láttam hasonló tokot, de eszembe sem jutott hogy ezt is lehet nyakba akasztósá varázsolni.

A képernyővédő erősen ajánlott, elöbb-utóbb mindenképp összekarcolódik a képernyő akárhogy vigyázok?

Reagálása nem lesz tőle tompább a kütyünek mint például a gps készülékeknél?

Köszönöm a válaszod.

2011. jún. 25. 13:48
 5/11 matekid ***** válasza:
0%
A BLÉDHEZ VEGYÉL KÁROSÍTÓ TOKOT MERT AZ EGY GYENGE TELÓ INKÁBB VESZEK HTC WILDFIRE S-T
2011. jún. 25. 13:53
 6/11 A kérdező kommentje:
A Wildfire gagyi, Blade sokkal jobb. Színes meg minden.
2011. jún. 25. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Vegyél fóliát, bizony! Amúgy nem karcolódik extrém fokban (mások szerint, akik anélkül használják), én kezdettől fogva használok, mégpedig matt felületűt, ezen sokkal kevésbé látszik az ujjlenyomat. Kifogástalanul lehet ettől kezelni a telefont, semmi különbség nincs. Én nagyon vigyázok rá, egyrészt mert nincs pénzem minden évben cserélgetni, másrészt ez a telefon egyszerűen szenzációs, nagyon megszerettem. Minden tud, amit telefonnak tudnia kell, sőt még azon túl is. Most tettem fel rá a 2.3-as legújabb Gingerbread alapú Sweet Dreams II. szoftvert: szép, gyors, atomstabil wifi, GPS, stb.

Biztosan van ennél szebb, drágább, jobb telefon, de ezért az árért ekkora felbontású és tudású nincs másik.

2011. jún. 25. 14:44
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
De a Wilfdire S-nél nem jobb, csak rosszabb.Aki Blade-t vesz = a hülye IQ-val.
2011. jún. 25. 14:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja. Te meg kaptál egy minuszt meg egy bejelentést, IQ-val.
2011. jún. 25. 15:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Az nem világos, hogy ha ez a fólia egy szükséges lépés, akkor miért nincs ezeken a kütyükön gyárilag? Gyérban egyszerübb lenne ezt is beiktatni mint hogy ránkbizzák ennek a megvásárlását, felhelyezését.

Gps-nél még többé-kevésbé értem, ott tompitotta az érzékelést, mindenki eldönthette hogy butább reakció és védelem vagy forditva.

De itt az új kijelzökőn - ha tényleg nem rontja az érzékelést - miért nem érkezik eleve igy? Ez egy filléres dolog.

2011. jún. 25. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!