Már előre bocsi a hülye kérdésért deh van olyan teló ami 50 ezer ft alatt van és 5 megapixeles?
igen , miért ne kéne?
én a képeket,nyaralásról, családról v nyíló rózsabimbóról csak a saját örömömre csinálom. nem egy profi a kamerája, de anno egy SE w800i 2 mps kamerájával is végigfotóztam amerikát és még ma is nézegetm a képeket ha ahhoz támad kedvem. tudom h nem tökéletes, és tudom h egy bármylik 40ezres gép jobbat csinálna, de nekem nem kell jobb. nálam a praktikum az első. legyen használható fényképező, legyen telefon,legyen gps, legyen e book reader, meg mittomén,de monst nem a dícsérgetés a lényeg, hanem h miért lehetetlen elhinni h vkinek nem kell fényképező, csak egy közepesen jó képeket készitő telefon. nem akarok mindent magammal cipelni, de megértem h más meg baromira tökjó képeket akar csinálni és ezért hajlandó mindenhova cipelni a nokia 3100-át meg a nagyonpöpec nikont.
én ezt nem is tagadom, h jobb képet csinálnak. egyszerűen csak vagyunk többen olyanok akinek se a 15ezres, de a 100ezres fényképező nem kell.Sehol sem mentegettem az telefonok kameráját.DE nekem és még jópár embernek nem kell fényképező egy viszonylag jó kamerával felszerelt telefon mellé.
az hogy a kutyám decukin futkározik, meg virágzik a cseresznye, vagy nyaralás képe nekem pont jó abban a felbontásban ahogy a telóval készül.
nekem a kényelem az első, de ezzel tuti nem vok egyedül. nem akarok olvasáshoz, fényképezéshez, telefonáláshoz,zenéhez külön cuccot cipelni. miért gond ez? ez mind nekem megvan 1db 9mm vastag készülékben.
tisztában vagyok azzal h zenére,képekre,könyvre van külön erre készült specifikus gép, de hát minek? de én nem problémázok azon ha vki ezeket mindet megvásáolja és cipeli magával. a telefonom ára pont kb kiad egy fényképezőt,ebbok olvasót, mp3at,telefont de mindez elfér egy zsebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!