Androidos telefont vennék. Mivel sokat utazom, próbálom megkeresni azt, amelyik legtovább bírja két töltés között. Ötlet?
Egy közepes illetve egy felső kategóriás okostelefon nem bírja 2 napnál tovább még átlag használat mellett sem.
Az alsó kategóriában a Samsun galaxy mini talán jó, de nem olyan szép a kijelzője.
Egy teszt oldalon ezt írták:
"A hátlap alatti akkumulátor 1200 mAh teljesítményű, ami – figyelembe véve az alacsony órajelű CPU-t, illetve a kis felbontású kijelzőt – elég jó választás ehhez a telefonhoz. Ez azt jelenti, hogy a három napos készenlét sem lehetetlen, persze csínján bánva a WLAN-nal és a Bluetooth-szal. De nekem speciel folyamatos mobilnet kapcsolat mellett is bírta eddig, ami az okostelefonok között nem gyakori eset."
illetve itt egy magyar video teszt:
http://www.youtube.com/watch?v=r4_-O14-1DA
A legjobban ez bírja az átlagos használat mellett
Persze, az LG szar, te meg egy hozzá nem értő troll vagy csupán. Jelen soraimat is az LG Optimusomról írom, jelentem semmi baja, sőt jó kis telefon, megéri a pénzt, amennyibe kerül...
Az meg egy bullshit, hogy elég az az akksi. Nekem eddig rendre kb a fele jött ki üzemidőben, mint az arénás srácoknak, pedig nem vagyok egy "heavy user".
Szóval a Mini akksija is mini. Egy nap. De ez igaz sajnos minden okostelefonra. Ha kihasználod a funkióit, akkor estére mar kér enni. Persze, ha nem netezel, emailezel, zenélsz, videózol stb, akkor felmerül a kérdés,minek okostelefon? Be lehet szerezni egyébként a legtöbb telefonhoz nagy kapacitású akksit. Azzal elmegy egy hétig is, de bumfordi lesz tőle a telefon. Illetve vannak külső töltők is, nagyon hasznos tud lenni ilyenkor (van pl napelemes is :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!