Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Galaxy Ace-t venni,...

Megéri Galaxy Ace-t venni, vagy valami másik galaxy-t? :D Kiejtés?!

Figyelt kérdés
Bemennék holnap valamelyik üzletbe..:D És az lenne az egyik problémám hogy hogyan kell kell kimondani az ace szót?:D Meg ha esetleg ajánlotok valami másat akkor azoknak is a kiejtését.. :) előre is köszönöm.
2011. jún. 22. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Galakszi ész
2011. jún. 22. 21:19
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm..:D
2011. jún. 22. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ace=Ész :D A galaxyk közül csak az S és az S 2 a jobb... S=Sz->Esz S=Sz2->Esz kettő :D
2011. jún. 22. 21:21
 4/7 A kérdező kommentje:
igen azt tudom..csak kicsit azok drágábbak és nincs annyi pénzem rá:D de köszönöm ^^
2011. jún. 22. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Az ace és gio közötti külömbség:

[link]

"A Samsung Gio matt dizájnját és formáját leszámítva majdnem teljesen azonos az Ace-szel, a legnagyobb különbséget a kisebb, 3,2 colos kijelző és a 3 Mpixeles kamera jelenti, a többi tulajdonság egyezik: HVGA felbontás, 800 MHz-es proci, Android 2.2, TouchWiz 3.0, Swype, HSPA adapter, WiFi, Bluetooth 2.1, GPS, 160 Mbájt

Általában az ace-t 10.000 vagy 15.000 Ft-tal többért tudod megvenni

2011. jún. 23. 00:03
 6/7 anonim válasza:
Megnéztem ezt a Galaxy Ace-t és nem túl jó. Nekem nokia c6-00-m van 5 mega pixel, nagyobb képernyő, kicsusztatható qwertz billentyű. 4 irány gomb van és ez optikai egrének is jó. kamera felbontás HD minőségű. Ace nak csak 240x320. szerintem egyértelmű melyik jobb teló
2011. jún. 23. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Mondjuk nekem az Ace-nek jobban tetszik a külseje,mint a Gio-nak.Kedves utolsó:Köszönöm a választ,igen valóban elég jó,a formája ennek se nagyon tetszik,de az vigasztal hogy van billentyűje.:)
2011. jún. 23. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!