Nem működik a képernyő érintős telefonom! Hogy lehetne megjavítani?
Figyelt kérdés
10perce kint hagytam a tűző napon, és azóta nem érzékeli, ha megérintem a képernyőjét :(
de néha igen, de akkor meg olyan mintha félre nyomnám..
pl ha 2-est akarok írni akkor 8ast ír!
samsung s5230ról van szó..
kérlek segítsetek, szügségem van a telefonomra!
2011. jún. 22. 15:26
2/7 anonim válasza:
Megpróbálhatod újrakalibrálni a kijelzőt, de ettől max. az érintés pontossága fog javulni. Az érintés érzékelésének a hibájához mindenképp vidd szervizbe. Ez nem egy olyan dolog amit otthon megcsinálsz.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ennyi volt ebben a telefonban. Eddig bírta. Elég rossz telefon.
4/7 A kérdező kommentje:
én is a arra gondoltam amit a második kommentelő írt, de még a menőbe sem tudok belépni!
de oldalt a widgeteket tudom mozgatni...
2011. jún. 22. 15:45
5/7 A kérdező kommentje:
én is a arra gondoltam amit a második kommentelő írt, de még a menübe sem tudok belépni!
de oldalt a widgeteket tudom mozgatni...
2011. jún. 22. 15:45
6/7 anonim válasza:
1.Nem rossz telefon ez. Nos szerintem lehet az aksi is felforrt de mindenesetre sztem hagyd pihenni pár napot hátha addig rendbe jön, vidd el szervízbe amúgy meg sztem ha van rá garancia nem cserélnék ki, viccen kívül mert te hagytad kint tehát gondatlanság, vagy nem is tudom.
7/7 A kérdező kommentje:
Voltam szervizbe, garancia elvileg van rá, csak papírt nem találom itthon..
amúgy kezd éledezni, remélem rendbe jön minél hamarabb!
2011. jún. 22. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!