Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE X8-on hogy tudom beállítani?

SE X8-on hogy tudom beállítani?

Figyelt kérdés

Az ingyenes facebookot csak úgy tudom megnyitni ha adatforgalmat "engedélyezem", ilyenkor nem vesz le pénzt ??

Nem lehetne valahogy így hogy ne kelljen az adatforgalmat engedélyezni ??

2011. jún. 22. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:

"Az ingyenes facebookot csak úgy tudom megnyitni ha adatforgalmat "engedélyezem""

mint ahogy te is írtad ingyenes tehát nem vesz le pénzt, de ha kicsit utána néznél a t-mobile honlapján mindent megtalálnál, az adatforgalmat pedig engedélyezni kell mivel adat forgalom az van közbe csak nem számlázza föl

2011. jún. 22. 10:10
 2/3 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm. :D
2011. jún. 22. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel az android maga szeret engedély nélkül a netre mászkálni ezért szinte biztos, hogy lesz valami ami veszi le a pénzt. A droid wall nevű alkalmazással le tudsz tiltani mindent a netről. A böngésző kivételével letiltasz mindent így nem fog felmászkálni más a netre.
2011. jún. 22. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!