Wifis telefonon tényleg nem lehet ingyen facebookozni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 23:15
1/5 bp1985 válasza:
Hol olvastál te ilyet? Wifi-n keresztül nem lehet, nem az van, hogy amin van wifi, azon nem lehet.
2/5 anonim válasza:
néha a szolgáltató belenyúlhat a telefon op rendszerébe (a pannon sosem csinált ilyet, de a vodánál és a t-nél kifejezetten népszerű volt) ilyen esetben letilthatnak bizonyos népszerű oldalakat.... de nem hiszem, hogy megtették
3/5 anonim válasza:
Ha WiFi hálózatra vagy csatlakozva, akkor ingyenes, ha mobilneten, akkor a csomagodtól függ.
4/5 bp1985 válasza:
Wifivel nem megy a 0.facebook.com oldal kedves utolsó.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát van wifi a telefonomon és eddig tudtam netezni wifivel is meg ingyenes facebookon is de most egyiken sem. A wifin tudom , hogy csatlakozni kell nem is ez a gond.Hanem csak az ingyenes facebook. És ha wifi kivan kapcsolva akkor sem tudom használni.
2011. jún. 22. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!