Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudok közelíteni Xperia...

Hogy tudok közelíteni Xperia X8-cal?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy Sony Ericsson Xperia X8-cal tudok e közelíteni fényképezéskor. Próbáltam már mindenhogy, de én sehol nem találtam. Többen is mondták, hogy nem lehet vele közelíteni, de azért gondoltam megkérdezem. Szóval valaki tud valamit ezzel kapcsolatban?
2011. jún. 20. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne. Most kaptam. De szerintem nem lehet vele, én sem találtam sehol.
2011. jún. 20. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Mármint hogy közeli (makro) felvételt csinálni?

Azt nem lehet, mert:

"# Fő kamera: 3,2 megapixeles, fixfókuszos "

Fixfókuszos, nem tud élesíteni, előnye: gyorsan készít fényképet, nem "matat" az élességállítással, nem is tud egy távolságon belül éleset fényképezni-

2011. jún. 20. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
zoom-olásra gondolt
2011. jún. 20. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Aha, valószínű, csak jó lenne úgy kérdezni, hogy egyértelmű legyen.

Egyébként a digitális zoom (mert ha csak fixfókuszos, akkor végképp nincs benne optikai zoom) nem ér semmit, mindössze annyit csinál, hogy az LCD által érzékelt kép kisebb részét rakja ki a kijelzőre, az elkészült kép (ha éppen exponáltál) kisebb felbontású.

Azaz: ugyanazt a minőséget a teljes képből kivágásssal is meg tudom kapni.

Előnye (alig): kisebb file méretű lesz a kész kép.

2011. jún. 21. 17:32
 5/5 anonim válasza:
Egyébként jó képet csinál?
2011. nov. 20. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!