Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Olvastam ha vesze egy ujj...

Olvastam ha vesze egy ujj androidos telefont valamit be kell vele állítani? Mit kell? Egyáltalán kell valamit csinálni?

Figyelt kérdés

ha kell a tipus ZTE Blade. Anyit tudok h az android feltud menni magátol a netre ha nincs valami kikapcsolva,jól tutom?ha igen akor mit kell kikapcsolni?

elöre kösszi

2011. jún. 20. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
kikell dobni a kukába, mert szar, és venni egy iPhone-t
2011. jún. 20. 21:57
 2/5 anonim ***** válasza:
le kell tiltani a netet, amennyiben viszont 0.facebookot akarsz használni, akkor nem lehet a netet letiltani, szóval akkor csak az összes automatikus frissítést tiltsd le...
2011. jún. 20. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:

21:57

már vártam az értelmes választ -.-

2011. jún. 20. 22:41
 4/5 A kérdező kommentje:

22:03

köszi az értelmes választ :D

2011. jún. 20. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
BMEG HÚZZ MÁR EL A SZAR IPHONOTOKKAL ÉS AZT DOBJÁTOK KI A KUKÁBA!!! KÖCS*G, FSSZOPÓ GCILÁDA BZI SZIFONOS!! HÜLYE BEKÉPZELT TAHÓ PARASZT!!
2011. júl. 18. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!