Vennél Nokia E52t most, hogy az érintőképernyős telefonok favorizálnak?
Én rettenetesen utálom az érintő képernyőset.
Mégis mire jó? maximum menőzni vele másra nemigen.
Az e52 egy nagyon jó mobil. Pont kézre esik( nem olyan otromba széles lóf*sz ráadásul okos is és minőségi. Ez még évek múlva is fogja bírni az érintőképernyős meg tönkremegy úgy is.
Okostelefonból ami nem érintőképernyős még a blacberryt ajánlanám. Azok is jól össze vannak rakva nem olyan fos mint az érintősek.
Azok is jól össze vannak rakva nem olyan fos mint az érintősek.
Nem kell az összes érintőset az s5230, meg ilyen hulladékok mellé rakni minőségbe.
"Mégis mire jó? maximum menőzni vele másra nemigen." inkább te vagy buta használni őket
a kérdezőnek: az csak tőled függ hogy te melyiket szereted jobban és nem attól hogy a reklámba épp mi a szlogen, az E52 pedig tényleg egy jó telefon
Ez még évek múlva is fogja bírni az érintőképernyős meg tönkremegy úgy is
Érdekes. Akkor miért működik még mindig hibátlanul az 5 éves PDA-m? Az is érintős. Lehet én rontottam el valamit?
Mégis mire jó? maximum menőzni vele másra nemigen.
Igazából sok mindenre. Pláne ha szintén okostelefon.
Az E52 meg jónak jó, de akkor se venném meg. Ha már gombos Nokia akkor inkább egy N szériás pl. N95, vagy N82.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:04
vagyok
Én vagyok buta használni?
Már nem azért de pofonegyszerű. Eddig amit láttam érdekes módon mind tudtam hasznáni. Csak láttam pár szar dolgot is vele kapcsolatban. Pl amikor haverom az Iphone-ját vagy ötödszörre tudta felvenni mert kicsit nedves volt a keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!