Melyk teló jobb Galaxy mini vagy Star II? érvekkel
Samsung Galaxy Mini (S5570) Androidos, abból egyelöre Froyo, de jön rá is Gingerbread.
Hogy ez mit jelent 2011-ben, azt gondolom tudod.
Ha lány vagy, és csak arra kell, hogy legyen egy menö telefonod, akkor vedd amelyik tetszik, ha fiu vagy, akkor Mini mindenképp, új rommal a kamera sokkal jobb lesz, a GPS jó, stb stb.
[link] - itt egy összehasonlítás
30 450 FT-ért viheted is :)
Az Androidra rápakolhatsz egy rakás alkalmazást Marketröl, de nemcsak, a Star 2, zárt oprendszer, oda csak Samuszoftok vannak, illetve nincs szabadságod.
Tapogasd meg a Minit, majd a Star 2-t.
A mini jobb szerintem :)
"de még mindig nem tudom, hogy ez miben lett jobb mit csinál? :S :D"
Akkor neked a Star 2 való.
nem vagyok hülye, ok? azt pl tudtam, h a star II zárt
csak egy bnőm mondta, h az android nem csinál kb semmit, csak szarakszik, ezért kérdeztem rá
nem csinál kb semmit, csak szarakszik
Ez ám a meglátás. Gondolom barátnőd is azok közé az android tulajok közé tartozik akiknek fogalmuk nincs, hogy mi is ez és mire jó. Így persze, hogy gondjai vannak vele és nem fog tetszeni neki az egész. Aki tudja mi az és tudja is használni az nyilván nem fog ilyet mondani neked. Egy elég egyszerűen kezelhető rendszer, csak nem árt ha használod hozzá az eszedet is. Na ezt sokan nem teszik ezért számukra egy bonyolult, nehezen kezelhető, semmire se jó cuccnak tűnhet az android. Akiket meg nem érdekelnek a telefonok azok meg ne vegyenek olyat amiről nem tudják, hogy mi, mert azoknak is csak egy semmire való dolognak fogják tartani az androidot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!