Lehallgathattak minket mobilon? Miből tudhatom, hogy valaki lehallgatja a telefon beszélgetéseimet?
Már 2-szer volt, hogy beszéltem a telefonomon, és akivel beszéltem azt mondta, hogy mintha belebeszéltek volna a telefonbeszélgetésünkbe. Valaki lehallgatott minket?Vagy miből lehet ezt megtudni?
Előre is köszönöm:)
Szia!
Akkor hallgatnak le, ha akit hívsz úgy beleszól a telefonba, hogy te nem hallottál csörgést. Na, akkor tuti, hogy többen vagytok a vonalban:)
nem vagyok benne semmi ilyen alvilági dologba:D ezért is fura...vagy hallottam olyanról is, hogy ha kimondunk vmi olyan szót, akkor bekapcsol egy szűrő...
nem tudom, csak megijedtem:$
egy mobil amíg benne van az akkumulátor addig használható lehallgatóként-de indokolatlanul senki nem fog lehallgatni senkit.... a magyar törvények erre nem is adnak lehetőséget(elvileg csak a te beleegyezéseddel hallgathatnak le-a gyakorlatban meg senki nem kérdez meg senkit infógyűjtésnél-bár közvetlen bizonyítékként nem használhatják a felvételeket)
az újabb "okos" telefonok a gps adataidat is tovább küldik egy központi tárolóba-innen hozzáférhet bárki-ja , hogy személyiségjogok?!-felejtsd el! demokrácia nem létezik ...ez már '84
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!