Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik eri meg jobban? WP7 v...

Melyik eri meg jobban? WP7 v android?

Figyelt kérdés

Szeretnek venni egy telot, de hosszabb idore nem kb 1 evre.

Azt hallottam h a WP7 jobb lesz mind az android jovore,ez kb mennyire igaz?

Samsung galaxy S(android) v Samsung omnia 7(WP7)- re gondoltam. kb az ara/tudasa ugyan az.

Az erdekelne melyiknek van inkabb jovoje? melyikre lesz tobb alkalmazas stb.

Meg azt is hallotam h az android nem sokaig lesz nyilt operacios rendszer(tehat olyan lesz kb mind a WP7).

Szerintetek melyik eri meg jobban hosszabb tavra?

koszi a valaszokat elore is

2011. jún. 17. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ez tök egyszerű:

beállsz a sorba és úgy fogsz kinézni mint a többiek, csak más lesz a hátered: WP7

vagy leszedsz pár alkalmazást, tök összealkotsz vmi pofás kis kezelőfelületet widget-ekkel, amiket akár naponta megváltoztathatsz, cserélhet, újakat rakhatsz: android

na jó azért ez elég felszínes, de pl hogyha neked csak egy telefon fell ami működik és kész akkor wp7 vagy android (ilyenkor tök mind1)

de ha szo-szo értesz a telefonokhoz (most nem arra gondolok hogy megtalálod a wifi-t, tudsz kontaktokat felvenni (volt egy csávó a tmobile-ban aki visszavitte a Desire HD-t mert nem tudott kontaktokat felvenni), ki tod cserélni a csengőhangot) és érdelek hogy hogy működik a szoftveres része és belevágnál valami izgisebb dologba (én sony ericcson fan vagyok és olyanra gondolok hogy pl se-nél lehet a mini-re 3.0 androidot tenni, vagy hogy az X8-on meglehet oldani a multi-touch-ot) akkor android-ot vegyél.

nem kell leszólni, nem ismerem a wp7-et de amennyit olvastam róla az jöt le hogy minden rendszer tök egyforma és ennyi.

ja és a galaxy s amúgy is jó telefon szal ott trükközni se kell pl ilyen multi-touch dolgokkal, de én már csak azért is androidot vennék hogy Bill bácsihoz vádoroljon a pénzem.

de ahogy leírtam mindezt rájöttem hogy neked tök min1 hogy galaxy s vagy omnia7

2011. jún. 20. 00:36
 12/12 Panda Péter ***** válasza:

nem minden felhasználó hekkeli a telefonját. nekik elég a wp7 is, bár inkább csak a mango után lesz jó.

kinézet meg: a főképernyőt ugyan lehet variálni androidnál, de a menüben ugyanúgy négyzet alapú ikonok lesznek. nekem bejön a wp7 menüje, és az áttűnések miatt nagyon látványos is, szóval annyira azért nem rossz. az, hogy néhány embernek nem tetszik, az egy dolog, nekem meg az androidnak a menüje nem tetszik és a wp7-é igen.

2011. jún. 20. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!