Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit lehet tenni mobilelvesztés...

Mit lehet tenni mobilelvesztés esetén?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő : Vodafone-nál vagyok előfizető.Ma voltam olyan balek, hogy elhagytam a mobilom,hazafelé a buszon vettem észre hogy nincs meg.A helyzetet az bonyolitja, hogy Magyarországon tanulok, ugyanakkor nem ott élek, tehát most már külföldön vagyok.Mit lehet ilyenkor tenni?

Nem nagy érték, kártyafüggő mobilról van szó,de aggódom, nehogy valaki bekavarjon.Amúgy úgy állitottam be hogy kérje minden bekapcsoláskor a pin kódot, dehát ezt is ki lehet kapcsolni.Próbáltam felhívni,de már nem elérhető...

2011. jún. 17. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
A vodafone-t mindenképp hívd fel, és tiltasd le a kártyát is és a telefont is IMEI alapján. Ha nincs is meg az IMEI-je a (volt) telefonodnak, elvileg tudniuk kell ("amit legutóbb vettem"). A kártyát meg azért, hogy ne csináljanak számlát neked.
2011. jún. 17. 15:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Az IMEI számot megtaláltam, de az ügyfélbiztonsági kód is kell? Mert az nincs meg :)
2011. jún. 17. 15:42
 3/4 tabaki ***** válasza:
Én nem vodás vagyok ugyan, de szerintem tárgyalj az ügyfélszolgálatukkal, mi a teendő. Nekem hasonló esetben nem csináltak nagy faxnit a dologból, asszem sima személyis azonosítás alapján letiltották a kártyát, és a számomat is megtarthattam (talán ezért kellett valami nem túl nagy összeget fizetni), gondolom, a Vodánál is hasonlóan megy.
2011. jún. 17. 19:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja igen.Felhívtam őket, és kéne a szerződés is.Online regisztráltam, egy olyan e mail címre, amit akkor még használtam,viszont mostanra már törölték a fiókomat,szal nem tudom megmondani az ügyfélbiztonsági kódot, amit ugye ott ír a szerződésen....
2011. jún. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!