Hol tudom kisüttetni a telómat, hány forintért és ami fontos, hogy hány napon belül készül el?
Kisüttettetni? Otthon olajban. Ingyen megvan és azonnal.
Legközelebb fogalmazz pontosan.
Ezt komolyan nem ertem.
Vacsorazni nem ezt szokas.
Kedves első válaszoló nem tudom honnan veszed,hogy az olaj ingyen van :P meg persze a gáz s a serpenyőről nem is beszélve :D.
Kedves kérdező a mai telefonokat nem kell kisütni.Elég egyszerűen az ha beteszed tölteni s mikor ki írta,hogy feltelt akkor leveheted.
Ha a telefonod 20 éves akkor bocsi és azt javasolom amit az első válaszoló mondott
Nyilván nem az olajra meg a gázra gondoltam. Hanem ha otthon csinálod akkor magárét a folyamatért nem fizetsz.
Kérdező: ha normálisan tennéd fel a kérdést akkor nyilván nem kéne hülyeségeket válaszolni rá. Mert azért a kisütés az lehet az aksi kisütése, ami ma már szükségetelen. Jelentheti a függetlenítést is. De jelentheti akár az olajban való sütést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!