Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lépjek ki az E-mailból?

Hogy lépjek ki az E-mailból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Sony Ericsson XPeria X8-as androidos készülékem.Nem régóta használom,nagyjából 1 hónapja.

Beléptem az E-mailba(felhúzom a menüt és az első oldalon a böngésző alatt [E-mail],és a második oldalon a 3. sor első pontjában levő [Gmail]-ba),és mivel magán információk vannak rajta,nem akarom hogy senki meglássa.

Meg tudnátok mondani hogy tudok mind a kettőből kilépni?

A válaszotok előre is köszönöm!

2011. jún. 16. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:

A Gmailből max. úgy hogy ha csinálsz egy teljes visszaállítást. De a Market miatt ugyebár meg kell adni a gmail fiókodat így akkor megint be leszel oda jelentkezve.

Az e-mailnél meg nyomd meg a menü gombot, ott lesz valahol a kijelentkezés. De nem árt ha megtanulod használni a telefont és akkor nem lesznek ilyen problémáid.

2011. jún. 16. 22:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Üdv!

Próbáltam a menü gombot,de nem működik,sajnos semmivel nem jutottam előrébb.

A válaszodat azért köszönöm!

2011. jún. 16. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Menü gomb: Accounts és itt kiírja melyik fiókról vagy bejelentkezve. Hosszan ráböksz és a Remove account opciót kiválasztva máris törölve van.

Nem nehéz ez csak ki kell ismerni a telefont és gondolkodni.

2011. jún. 16. 23:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsi,de az se működik,nem tudom mi van ezzel a telefonnal...Elsősorban a másikról akarok kijelentkezni,aminek az ikonja egy boríték,és egy @ van rajta,nem a Gmailes boríték.Arról nem tudsz valamit?Pár ismerősömnek is androidos telefonja van,de ebben az elrendezés teljesen más...

Légyszi válaszolj!

Köszi!

2011. jún. 16. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Első válasz első sora: A Gmailből max. úgy hogy ha csinálsz egy teljes visszaállítást...

A sima e-mailből meg úgy ahogy eddig írtam. Az édesmindegy, hogy mi hogy van elrendezve a telón, mert az alkalmazásokban a menüpontok úgyis ugynazok.

2011. jún. 16. 23:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Mondom nincs.. :(

Rámegyek az e-mailra.

Megnyomom a menü gombot,feljön 2 opció,most fejből nem tudom,de valami olyasmi hogy felhasználó/felhasználókezelő.

Alaposan átnéztük a telefont,de sehol semmi.

2011. jún. 17. 11:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Az lesz az. Mondom, hogy csak ki kell tapasztalni a telefont, meg gondolkodni. Meg kell tanulni használni , ki kell próbálni mivel mit csinál. Ha ezek a dolgok nem igazán nekedvalóak akkor szerintem rosszul választottál azzal, hogy androidot vettél.
2011. jún. 17. 12:12
 8/8 Chubby2o6 válasza:
Szia!Nem feltétlenül kell kilépned.Ha nem akarod,hogy más hozzáférjen a privát dolgaidhoz,letölthetsz a Marketről olyan alkalmazást,ami jelszóvédetté teszi a levelezéseidet,az SMS-eidet,a fotóidat,vagy bármi mást,amit beállítasz.Te kreálod a jelszót is.Én a Privacy Guard-ot használom,nekem bevált.A Marketen ingyenes.
2011. jún. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!