A Nokia N95 még mindig jó telcsi? Mennyire veszi fel még a versenyt a mostani telókkal?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat! :)2011. jún. 15. 18:26
1/7 anonim válasza:
elég jó. gombos telók között felsőkat
funkcionalításban eléggé megközelíti maiakat
2/7 anonim válasza:
Szerintem még mindig jó. Én az enyémet most "újítottam fel", bár gazdaságilag már nem érte meg.
A mai telefonokkal sok tekintettben nem veszi fel a versenyt, viszont minden fontos dolog benne van: wlan, gps, jó kamera, pdf olvasó, böngésző...
De gyorsaságba már a mai egyszerűbb készülékek is lehagyják.
Számomra még nagy előnye, hogy nem kínában készült.
3/7 anonim válasza:
Jo telcsi az n95 meg felveszi a versenyt de nagyon serulekeny a telo... azert eleg jo de 20e ft nal tobbet nem er a 8gb n95 sem
4/7 anonim válasza:
nálam 3 évig húzta...esett le a lépcső tetejéről meg máshonnan is, és karcmentesen hibátlanul adtam tovább :D
5/7 A kérdező kommentje:
És lehet még valahol venni újat vagy már csak használtan tudok hozzájutni??
Megéri az LG GT500-asom lecserélni rá??
2011. jún. 15. 18:48
6/7 anonim válasza:
már csak használtan sajnos. azt mindenképp megéri
7/7 kolo válasza:
Ha már ez a kategória, akkor Samsung Innov8. Szerintem ez mindenidők legjobb gombsoros, "hagyományos okostelefonja". :) Teszt róla:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!