Milyen telefont vegyek?
Vagy Nokia 8800 siroccot vagy Nokia 8600 Lunát...
Sony Ericson szar...
Véleményem szerint a SE is nagyon jó telefon. Tavaly volt egy W630i-m, és egyszerűen imádtam. Megbízható, és nagyon jó a menüje. Kaptam egy Nokia n80-at és azt is nagyon szeretem, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, sőt. De ettől független a SE-ok kiváló telefonok.
A Nokia a vezető cég a piacon, de ez nem jelenti azt, hogy jobb, vagy több, csupán az is egy felsőkategóriás márka. Ahogyan a SE is az.
Nem kell szarozni szerintem egyiket sem, csak azért, mert neked/nekem/neki más tetszik.
Zene miatt?
Már akárhol adnak 7500 Ft-ért 1 Giga mp3 lejátszót.
Plusz egy halom pénzt elkölthetsz másra. Előfizetéses telefonra. Nulla Ft a készülék, a havi vagy 1500, és 2 évig korlátlan percet telefonálhatsz, mert nem kártyás. Ja és akkor már vehetsz is kisebb memóriakártyás ( pl. 15 mega ) mobiltelefont is, mert az mp3 kiegészíti. Én ezt tenném. :)
Nah először is az első válaszolónak: Nagyon láccik, hogy az illető zenetelefont szeretne, erre jösz itt sznobtelókkal ("divatmobil")....
Teljesen egyetértek mindenkivel, menny a Nokiáddal a ****-ba....
Más: a Nokia menüje nem szar, ilyet se jelentsen ki senki (más, igen, de ettől még ugyanúgy használható, és luogikus)
A másik: ízlések és pofonok, de ne fikázza senki az SE-t vagy a Nokiát (tudok példákat mind2őben hibára, második SE-m kínzom, és fél év után nem működik a töltőcsati, akadozik a híres walkman-player stb.... haverom Nokiáján is meghalt a joistik (de szó nélkül, garanciális csere + hátlap is, mikor nem is kérte) <- és itt fizeted meg azt h a Nokia drágább.....
Nekem köv. teló tuti Nokia lesz, de ettől függetlenül nem vok SE-utáló....
A kérdésre is válaszolnék: ha van anyid akkor W995 :P de ha csak a zene a lényeg akkor tök 8 (ugyan az mind....:P) :D
Én a w595 telefon ajánlom.
Olcsó ,jó.
Sajna még mindig az első helyre egyszerre sorolnám a Nokiát, és a SE-t.
Aztán SAMSUNG,LG.
Én se-rajongó vagyok, még oldalam is van róla.
De a testvérem évente új nokiát vesz, ezért volt szerencsém n97-et kipróbálni.
2 tokban tárolja egyszerre, és úgy vigyáz rá, mint a mint rám a szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!