Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » X8 vagy x10 mini pro?

X8 vagy x10 mini pro?

Figyelt kérdés
X10 mini prot szeretnék.De nem tudom,fiú vagyok és elég virsli ujjaim vannak..tudnám kezelni?!No meg élvezhető az Angry birds meg a Fruit ninja mini pron?
2011. jún. 15. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én teljesen más mobilt ajánlanék neked , nekem is virsli ujjaim vannak , próbáltam haverom X8-át és arra is nagyok voltak az ujjaim , a szövegbevitelnél is pl. egyszerre több gombot nyomtam le . MElyik szolgáltatónál vagy és mennyi lenne a max pénzösszeg amit rászánnál ?
2011. jún. 15. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:

halo hát nekem is husis ujjaim vannak(15/f) nekem mini prom van de tökéletesen tudom használni, de neked akkor már az x8-at ajánlom de pl ha nem gépelsz sokat akkor jó az x8 de meg igen akk mini pro mert ugye van fizikai qwerty-je

szóval az x8-at ajánlom

de még ajánlom a ZTE bladet is, tesómnak olyan van meg van vele elégedve csak az aksival van baj, nem bír olyan sokat szal minden este töltő, de azt kilehet bírni

2011. jún. 15. 23:33
 3/4 A kérdező kommentje:
40 ezer a max !Tmobile.
2011. jún. 16. 08:49
 4/4 anonim ***** válasza:

X8

nekem is az van és az ujjaim is nagyok, de ha megtanulod kezelni akkor nem bánázol irás közben

2011. jún. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!