Tapasztalatok a Nokia 5800 XpressMusic-ról?
Nekem ilyen telefonom van. Symbian rendszerü, olyan mint egy kis számítógép, a lehetősélgek végtelenek szoftver ügyileg. A kameráját mindenképpen érdemes kipróbálni vásárlás elött, mert nem készít valami túl jó képet, nehogy útólag érjen meglepetés.
A bluetooth-al nincs macera, de erre egy SonyEricsson fan csak igen lassan fog rájönni.
a zenét fülhalgatóval jól szólja. Nem iPod szint, de az átlag PC-k hangkártyájának minőségét és hangerejét eléri. A saját hangszóróján mesteri, én még ilyet nem hallottam, még az N95-nél is hangosabb, az Iphone-t pedig porba gyalázza.
Persze vannak hibák is. Pl az összes február alött gyárott készülékben rosz a telefonálós hangszóró. De ezt garanciába cserélik, szó nélkül.
A GPS Garmin-nal hibátlan, 5 pásodperc alat talál jelet, és kiválóan navigál. A Wi-Fi is kiválló, azonnal csatlakozik, nincs várakozási idő. A gyári webböngésző is kiválló, bár nagy oldalaknál instabil. És támogatja a Flash-t, egy youtube meg sem kottyan neki a bönészőn belül.
Rövoden ennyi. Én már égóta Symian mániákus vagyok, szerintem jó kis telefon, de talán érdemesebb várni áprilisig a Samsung OmniaHD-re. Ugyanulyen rendszer lesz benne, csak arősebb lesz a hardver.
Ha még többet akarsz a telcsiről olvasni: nokiaprogramok.hu -> 5800 fórum
15:15!
nekem 7373-am van és én is utálom. szépen van megtervezve a külseje de nagyon buta telefon. nagy nokiás vagyok, de volt már sony ericsonom. fél év után meghalt, míg a nokiáim eléltek 1,5-2 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!