Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Van rá 120k-m.Érdemes várni a galaxy S2-re h lemegy az ára az év végére?Vagy ha most vennétek telefont melyik lene az.(azért maradjunk a kereten belül-max 130k-ig lehet mozogni az árral)
2011. jún. 13. 16:58
 1/6 Brigi10 válasza:
Sztem a samsung galaxyra érdemes várni, mert az a legjobb telefon, amit most lehet kapni. Valamiért az Iphone nem olyan jó, mint a galaxy. Talán elmaradtak fejlesztések. ( gondolok pl. a gyorsaságra, kinézetre és a színekre. ) és még azt hallottam, hogy az Iphone fő hibája a wifi, ami pár év alatt elromlik és a javítási költsége akár 50 ezer Ft is lehet. :S
2011. jún. 13. 17:24
 2/6 anonim válasza:
nokia 6300
2011. jún. 13. 18:03
 3/6 anonim válasza:
nokia x6
2011. jún. 13. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Én spec nem várném ki.Keresnék használtan,de ha nem szeretnél használtat akkor:Samsung Galaxy S,LG Optimus 2X
2011. jún. 13. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

iphone 4. hamár ennyit rászánsz és nem akarsz csalódni.

ha akarsz csalódni akkor sgs2

2011. jún. 13. 23:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát ezzel csak az a gond h az iphone 4 több mint 150k és nekem annyim nincs.Meg nem is adnék annyit 1 telefonért.
2011. jún. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!