Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG-re jó a facebook?

LG-re jó a facebook?

Figyelt kérdés
mert én rátöltöttem de egyszerűen nem tudom beállitani...
2011. jún. 12. 16:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Tudod a tmobil direkt csinált egy ilyen kis információs oldalt, hogy mi szükséges a facebookhoz. De ha te ezt képtelen vagy megtalálni akkor felhívod az ügyfélszolgálatot és megkéred hogy aktiválják.

De ha te annyira idióta vagy, hogy egyiket se tudod megcsinálni akkor ne akarj facebookozni.

2011. jún. 13. 12:44
 12/16 A kérdező kommentje:
hülyegyerek-.-
2011. jún. 13. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Még én vagyok a hülye csak azért mert te vagy akkora kretén, hogy nem tudsz olvasni és nem bírod felhívni az ügyfélszolgálatot? Szánalmas vagy.
2011. jún. 13. 14:54
 14/16 anonim válasza:

neked nincs ingyen iwiw rajta?:D

mert nekem is LG és nekem úgx lehet fészezni hogy van rajta ugye az ingyen iwiw,és opciók->cím megadása->beirom hogy 0.facebook.com és odamegy :P

vagy nem lehet hogy a szüleid mikor megvették a telót,letiltották róla a netet? o.O

13L

2011. júl. 21. 11:58
 15/16 A kérdező kommentje:

de máár megy!:D

beírtam hogy +netstart aztán jó volt;)

2011. júl. 22. 09:51
 16/16 anonim válasza:

ja jó :D

bocsi csak nem olvastam végig a kommenteket :$ :P

2011. júl. 23. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!