Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Wave 2, Samsung Ace,...

Samsung Wave 2, Samsung Ace, Motorola Defy, vagy HTC 7 Mozart?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb közölük? Ezek, amilyen módon veszem ugyanannyiba kerülnek! Főleg fényképezésre, zenehallgatásra, videónézésre, és böngészésre használnám! De nagyon fontos a készülék összeszerelésének a minősége, ha pl. leesik, ne kelljen azonnal a szervizbe vinni!
2011. jún. 12. 16:01
 1/7 Panda Péter ***** válasza:
100%

mindegyiknek megvan a maga előnye:

wave 2: erős hardver

ace: kvázi jó hardver és android

defy: android és ütésállóság

mozart: hardver és wp7

hátrányok:

wave 2: bada. jó kis rendszer, de sajnos elég lassan terjed, így nem hiszem hogy jó befektetés lenne (tényleg sajnálom, mert pofás rendszer)

ace: hardveresen ez a leggyengébb ezek közül

defy: a motorola szoftveres supportja kb a béka segge alatt van, így kérdésesek a frissítések

mozart: a wp7 ugyan nagyon jó kis rendszer, de sokaknak nem tetszik, mert kötöttebb mint az andorid pl.

FIGYELEM! magánvéleményem következik, nem megdobálni érte: én a mozartot venném.

2011. jún. 12. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Én meg a Defy-t venném, de ez szintén szubjektív. A lényeget Panda elmondta.
2011. jún. 12. 16:42
 3/7 Panda Péter ***** válasza:
100%

ha a kedves kérdező nem ragaszkodik a gyártói frissítésekhez, szívesen babrálja a telefonját, és nem fél a főzött romoktól sem, akkor tényleg nagyon jó vétel a defy.

én csak azért venném a htc-t, mert: mango frissítés jön rá, és nekem alapból nagyon szimpatikus a wp7 (még a felhasználói felülete is bejön).

2011. jún. 12. 16:47
 4/7 A kérdező kommentje:
abszolút nem félek a vabrálástól, sőt... ha androidom lesz úgyis rootolom. A HTC-ről azt mondják, hogy nagyon rossz a kamerája, meg nincs testreszabhatósági lehetőség a wp7-nél. Most egy Nokia C7-em van, de baleset történt vele (nem leesett vagy ilyesmi, falhoz lett vágva, de a gorilla glassnak semmi baja sem esett)
2011. jún. 12. 17:00
 5/7 A kérdező kommentje:
`babrálástól
2011. jún. 12. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Na hát custom romokkal szórakozni, meg falhozvagdosni a Defy pont jó:D
2011. jún. 12. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor Defy.
2011. jún. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!