Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes egyáltalán megjavíttat...

Érdemes egyáltalán megjavíttatnom?

Figyelt kérdés
Van egy lassan 1 éves Samsung S5230-am. Kétszer járt szervizben, egyszer beletörtem a memóriakártyát, utána pedig az érintőképernyője romlott el. Nemrég hoztam haza az utóbbi megjavításából. Most viszont, az akkumulátor teljesen gajra ment. Ha egész éjjel töltöm, akkor reggeltől estig lemerül, úgy hogy maximum az időt nézem meg rajta. Ezen kívül, ha zenét hallgatok, és rákapcsolok az internetre lefagy, majd egy puffogó hangot kiadva elsötétedik, és egy kék alapon, egy sárga csíkot és fehér betűket ad ki, ilyenkor csak azt tudom csinálni hogy kiveszem az aksit és visszateszem. Szoftverfrissítésen is most volt, szóval nem értem. Szerintetek mi baja?
2011. jún. 12. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sok... Nem tudom h ha mar eddig erdemes volt javitgatni. Ha van garancia s ingyen csinajak akkor erdemes. Ha nincs akkor inkabb vegyel egy galaxy mini-t v blade-t eleg olcso es lehet nem is kell annyit raadj mindha ezt mind javittatnad.Csak velemeny
2011. jún. 12. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
nincs már garanciám rá.
2011. jún. 12. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

én pluszba nem fizetnék még rá ennek a telefonnak a javítására...

Kuka!

2011. jún. 12. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:

dobd ki a picsba!

ha van rá keret akkor vegyél Galaxy 3 , mini , vagy hasonló kaliberű telefonokat!

De ez már a te döntésed !

2011. jún. 15. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!