Ha egy telefon utólag függetlenítve van, akkor utána tudnak keresni ímei szám alapján?
Napokban elhagytam a telefonomat, és nem olyan rég függetlenítettem ki, haveromnál!
Ímei szám alapján utána lehetne nézni hogy hol lehet a telefon? Vagy kinél?
valahogy utána lehetne járni?
Csak azért gondoltam erre, mert állítólag egyik haveromnak így találták meg a telóját, egy pláza használt telós üzletébe! :\
Ő mondta hogy ha megvan az Imei száma a telónak akkor utána lehet nézni!
De akkor ez nem lehetséges, mi? :\
Mivel az imei a készülék száma, és teljesen mindegy milyen egyébként nem éppen legális dolgot csináltál vele.
Más kérdés, hogy a kutya sem fogja keresni. :D Max tényleg véletlenül egy ellenőrzés során.
Amúgy imai alapján csak azonosítani lehet a készüléket, bemérni cellainfók alapján szokták, ahhoz viszont elég indokolt eset kell, miniszteri és nyomozó hatósági engedéllyel, nemzetközi bűnüldözés kapcsán. Nem egy max 150ezres eltulajdonított teló miatt.
Inkább járd körbe a helyeket, ahol jártál, pont van egy kérdés kicsit feljebb egy buszon talált telóról. Nem a tiéd? XD
Értem... hát akkor annak annyi!
Nem utaztam már buszon nem is tudom mióta :)
jó is lenne ha így megtalálnám, egyébként nem volt egyáltalán drága teló, nem is maga a telefon fontos nekem hanem a tel. számok, adatok meg ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!