100 mb mobilinternet mire elég?
Most vettem telót, és olyan csomagba vettem hogy 100 mb adatforgalom van hozzá.
Most még óvatos vagyok az internettel, inkább csak facebookozok, megnézek 1-2 oldalt, de letölteni nem nagyon merek, nehogy lelassítsák.
100 mb internet mire elég, mennyit lehet vele letölteni?
Ha mobilon használod, szerintem a lassítás ellenére is tökéletesen használható. Én még mobilos filmletöltésre is használtam ezt a csomagot, egy átlagos 3gp film telefonra 100 Mb méretű (azaz annyi, mint a havi adatforgalmi korlát). Bár a 32 Kbit/s sebességgel bele tellett kb. 1,5-2 órába a letöltés, de simán lejött vele. A wapoldalak böngészésekor, illetve Minioperával sem vészes ez a sebesség, szerintem elegendő.
Persze ezzel a tevékenységemmel jócskán túlléptem a havi adatforgalmi keretet, de nem kapcsolták le a szolgáltatást, csak 32 Kbit/s-ra lassították.
Ha fizetni kellene az adatforgalom elérését követően, akkor azt mondanám, hogy legyél óvatos, de így tölts le vele nyugodtan gigákat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!