Samsung Galaxy ACE. Mi a véleményed erről a telefonról?
Galaxy ACE: Hatalmas, könnyebben betöröm a kijelzőjét, felmelegszik, nem bírja sokáig az aksi, drágább.
Nokia E52: Ez a telefon is nagy, de nem akkora. Különösebb problémát még nem hallottam rólam (ha valaki tud, írja).
" Senkinek nem ajánlom ezt a " telefont "!
kb fél éve van meg és most viszem majd harmadszor szervizbe!
Nagyon sokat vártam tőle, de hatalmasat csalódtam.Rengeteg a széria hibás! nekem azt mondták hogy kicseréltek benne ezt-azt de semmi, mindig csak rosszabb!1 darab zene átküldése alatt 4 szer kapcsolt ki utána egyből vissza!Gondoltam szólok, de valószínű, hogy nem csak én vagyok így! "
" a telefon borzalmas, senkinek nem ajánlom, múltkor elkezdett lefagyogatni, bevittem szoftvert telepíteni és azóta meg bármilyen videó nézés közben (youtubo-on is) kikapcsol magától.... bánom a vételt "
Na, hálistennek itt a napi Android huszár:D
Gondolj bele:nagyon szép telefon, full fémház, és 20percbe telt előkeresni 2 problémát a kedves rooney-úrnak:)
Nemaztmondom hogy az ACE nemjó, csak nekem alapból nem szívem csücske az Android, főleg a Samsung kezelőfelületével.
Nem kerestem 20 percig csak megnéztem egy videót youtube-on a Nokiáról és ott írták. :D
De ha nem tetszik az Ace akkor vedd nyugodtan a Nokiát biztos, hogy nem mind rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!