Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telenor-tól jött nekem egy...

Telenor-tól jött nekem egy üzenet, szerintetek mit jelent?

Figyelt kérdés
Tájékoztatjuk hogy ügyfélszintű forgalma elérte az ASZF-ben a meghatározott magasforgalmi limitet. A tovvábbi teendőkről SMS-ben tájékoztatjuk:Telenor...
2011. jún. 12. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
túl sokat töltöttél le.vagy többet kell fizetned, vagy megnézik,hogy mi az amit letöltöttél. (napi több filmnél szoktak ilyet írni)
2011. jún. 12. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Az eddig számlákhoz képest, sokat beszéltél most.

Vagiys megadnak egy összeget, és egy két napot rá, ohgy befizesd, vagy letiltják kimenő hívásokat.

De én ekkora baromsággal még neem találoztam, ha kifizetem akkor miért nem mindegy, hogy 2 nap múlva, vagy szkásos időben, a számlával.

ÉS miért kell kikapcsolni, miér nem elég egy figyelmeztetés, ha elérek egy összeget, valszeg nem telózok tovább.

Azt se értem, miért 600 Ft nál szólnak, ha már nem lejhet ingyen megkérdzeni tőlük egyenleget, akkor irhatnának egyet 500 forintonként, valamint 200-300 között.

2011. jún. 12. 09:28
 3/5 A kérdező kommentje:
CSaládi csomag van és mindannyiunknak küldtek, de az előfizu külön van...
2011. jún. 12. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

jó...akkor leírjam még egyszer szerencsétlennek a választ????

Nálam sokkal durvább megnyilvánulások vannak, inkább azzal kéne foglalkoznotok....vagy nem törölni, csak a nem hazsnos rászt, mert a kérdezővel csesztek ki....

Ln is családi csomagban voltam, és bár egy néven volt, de kapott mindenki és kikapcsolták mindenkiét...

2011. jún. 12. 11:22
 5/5 anonim válasza:

a szerződésben van egy meghatározott limit. álltalában 15500 forint. a beszélgetési szokásaidat figyeli a szolgáltató számítógépes rendszere, tehát ha mondjuk minden hónapban mondjuk 12000 a számlád, akkor a limited egy idő után módosul 35000 forintra.

nekem most a nyaralás után volt egy kis incidensem, mert úgy felejtettem az okostelefonomon az internetet, és sikerült róla 113428 forint külföldi internet használatot csinálni, mert nekem mint üzletvezetőnek a rengeteg telefonos ügyintérés és rendelés mistt, 90 ezer volt a limitem.

most már 135000 a limit a telefonomon.

de szerintem 2 hónap múlva vissza fogják venni, mert nem telefonálok sokat.

2013. jún. 23. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!