Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Hali

galaxy s2 akartam de elég sok hibát írnak rá

Ezért lehet lemondok róla

Mit vegyek?

akár még meg nem jelent telefonokat is írhattok

DE CSAK AZ ÍRJON AKI SEGÍTENI AKAR!!

GOOGLE A BARÁTOM :)

2011. jún. 11. 21:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

hát figyelj ennél csak rosszabbat kapsz...

vagy vegyél iphone 4-et, de technikailag az is rosszabb

2011. jún. 11. 21:53
 12/25 A kérdező kommentje:
hát de mégis csak 120-160 ropiról van jó
2011. jún. 11. 21:55
 13/25 anonim ***** válasza:
de tényleg nincs ennél jobb. a kétmagosok összecsapását is az s2 nyerte a mobilarénán. amik még vannak alternatívák abban mind több hiba van, mint ebben. csak az iphone 4 marad még
2011. jún. 11. 21:57
 14/25 A kérdező kommentje:

nem volt még almám

de nem is szeretnék

szép meg minden

de inkább neeeeeeeeeee

ha megveszem boltba és nem tetszik vagy valami

akkor nem adhatom vissza nekik

mint pl online vásárlásnál

8napig minden indok nélkül vissza adhatom

2011. jún. 11. 22:02
 15/25 anonim ***** válasza:
ottvan még a htc sensation, de kula a kijelzője meg lassabban böngészik mint az s2. benchmarkban is rosszabb
2011. jún. 11. 22:04
 16/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. jún. 11. 22:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megvárnám, míg a Motorola kidobja a Droid 3at, az előzőek is nagyon jók, csak a magyar piacon a Samsung/SE/Apple dominancia miatt nem annyira ismertek. Tesómnak Milestone 2 van, komoly cucc, és még egy teljes értékű qwerty is van benne, a tolólap a helyén van, masszív, nem lötyög, pedig van használva rendesen. Csak ajánlani tudom. Egyébként hol olvastad, hogy sok a hiba? Ezt olvasd el [link]
2011. jún. 11. 23:58
 18/25 anonim ***** válasza:

Hát a Galaxy S2-ről én még rosszat nem olvastam pedig megjelenése óra a nyomában vagyok :). Nagyon jó telefon. Szerintem simán megveheted. A legjobbnak is mondhatom. De ha te nem bízol benne ajánlom még a:

HTC Sensation

iPhone 4

Sony Ericcson Xperia Neo vagy Arc

LG Optimus 3D vagy 2X.

Motorla Atrix

kb. ezek egy kategóriában vannak szerintem.

Nekem Galaxy Ace-m van amire azt mondják hogy a felsőkategória határát súrolja, de a felsoroltak sokkal jobbak ennél és némelyik vagy kevesebbet vagy ugyanannyit vagy csak hasonlót tud mint az SGS2 de azt biztosan kijelenthetem: akármelyiket veszed a felsoroltak közül szerintem jó választás lesz. Bár az SGS2 nagyon ajánlam és irigyellek hogy van rá pénzed :).

2011. jún. 12. 00:03
 19/25 anonim ***** válasza:

szia! várj jövöhonap elejéig. akkor már a 3. szállítmény érkezik és kevesebb esélyel kerül hozzád hibás darab valamint bármely hiba esetén 3 napon belül kötelességük cserélni a telefont

ha neten rendeled 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól, teljes vételár a tied magyarul mit csinálj? ha nagyon viszket a tenyered egy új telefonért bátran rendeld meg webshop-ból, majd teszteld minden létező módon 6 napig. ha van vele hiba add vissza.

2011. jún. 12. 00:19
 20/25 anonim ***** válasza:

egyébként arányosan szerintem 100ból maximum 10 embernél fordul elő a hiba, és nyilván mit csinálsz ha hibás a mobilod? mész panaszkodni a fórumra... akiknek meg jól működik azok nem írogatnak... ne félj tudom sok pénz de teljesen felesleges emioatt kihagyni ezt a telefont.

iphone 4 labdába sem rúghat... majd az 5

2011. jún. 12. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!