Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem megy az androidos...

ScarCity11 kérdése:

Miért nem megy az androidos játék?

Figyelt kérdés
Vettem egy ZTE Blade telefont ráraktam egy játékot és mikor elindítanám akkor elvileg be kellene jönnie egy videónak de azt írja ki a telefon a Video nem lejátszható vagy valami ilyesmi esetleg hiányozna a telefonomról valamilyen program pl FlashPlayer?
2011. jún. 11. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem csodálkozom, ZTE Blade-t vettél...
2011. jún. 11. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:
biztos van rá magyarázat , nem tudom mi lehet a probléma lehet valami beállítás vagy nemtudom , de jobb lett volna ha valami hasznosat írsz !
2011. jún. 11. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:

de azt írja ki a telefon a Video nem lejátszható vagy valami ilyesmi

A "vagy valami ilyesmi" helyett esetleg leírhatnád, hogy PONTOSAN mit ír ki.

2011. jún. 11. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:
"A videot nem lehet lejátszani" ezt írta ki akkor is mikor böngészőből mentem volna fel youtubera , csak akkor játszotta le a videot ha youtube alkalmazásról mentem fel
2011. jún. 11. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nem épp hivatalos forrásból van meg a játék? Mert lehet, hogy az a baja. De az is, hogy a Blade nem támogatott.

A böngészőből való youtube videózást meg nem értem. Ha onnan akarsz lejátszani videót akkor át kéne kapcsolnia magától a youtube kliensre. Legalábbis az enyém mindig átkapcsolt.

2011. jún. 11. 19:34
 6/6 A kérdező kommentje:
egyik ismerősöm Bladejen megy az assasins nincs vele semmi baj , sőt megy a telómon a nfs shift is szaggatás nélkül csak ezzel van probléma...
2011. jún. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!