Samsung galaxy i900 S! Mi a véleményetek a mobilról? Mennyi mostanában ára?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat! Ilyen mobilt szeretnék venni és kiváncsi vagyok h milyenek a TAPASZTALATOK! Mennyi most az ára o.O ?2011. jún. 11. 15:29
1/9 A kérdező kommentje:
*i9000
2011. jún. 11. 15:33
3/9 A kérdező kommentje:
mert?
2011. jún. 11. 15:35
4/9 anonim válasza:
Mert ha te magad nem tudod megítélni, hogy milyen mobil, és annyira nem vagy képes, hogy utánanézz az árának, használni sem fogod tudni. Kihasználni meg végképp nem.
5/9 anonim válasza:
mert látszik, hogy nem vágod az egész témát és nem fogod tudni kihasználni.
6/9 A kérdező kommentje:
Épp ezért van ez az oldal h ha valaki segitséget szeretne kérni akkor kapjon is...mjamok -.-"
2011. jún. 11. 15:44
7/9 anonim válasza:
de egy ilyen kaliberű telefonnál már illik valamennyit konyítani hozzá észkombájn...te még az árát sem tudod megnézni
8/9 anonim válasza:
Segítünk is, hogy ne dobd ki fölöslegesen a pénzed.
9/9 anonim válasza:
Nekem ilyen van, nagyon szeretem, semmi gond nincs vele. Mindenre jól tudtam eddig használni. Egyetlen gyengéje a kamera "csak" 5mp-s és nincs vaku, de így is nagyon jó képeket csinál.
Itt elég jól bemutatják: [link]
Az ára előfizetéstől függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!