Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem jelentkezik be a...

Miért nem jelentkezik be a Gmail fiókomba az Xperia X8-am?

Figyelt kérdés
Az Android Market-hez kell, de nem tudok, mert nem jelentkezik be, és hibaüzit dob fel.
2011. jún. 11. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
net megy? mi a hibaüzenet?
2011. jún. 11. 15:26
 2/5 anonim válasza:

Hello!

Nekem ugyan ez a problémám!

Egy xperia mini pro-val bajlódok ugyanígy.

Eddig minden alkalmazást (apk) a nettről töltöttem le a telefonon keresztül, tehát az internet hozzáférés nem akadály

A napokban gondolkodtam azon, hogy az android nyújtotta "market" alkalmazást is kiproponálom.

Mivel nincs (google account) google profilom ezért létre akartam hozni egyet.

kitöltőm a regisztrációhoz szükséges adatokat majd a továb gombra lépve elkezd tölteni azzal a szöveggel hogy, csatlakozik a google szerverhez.

majd kis idő után kiírja a következőket:

Can't establish a reliable data connection to server.

This cloud be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services. Iff it continues, call costumer care.

Próbáltam wifi-n keresztül is de semmi változás, nett van, internetezni tudok, de a market nem akar csatlakozni.

Lehetséges, hogy valami nincs beállítva???

2011. aug. 3. 15:44
 3/5 anonim válasza:

Nemrég alkalmam volt konzultálni pár (szám szerint) 2 Androidos felhasználóval.

Két különböző mobiltípusról van szó, a lényeg, hogy nekik sem csatlakozik fel sem a Gmail fiókora sem a market-re.

Próbáltuk egymás között cserélni az alkalmazásokat de semmi eredménye.

Az egyik haverom most vett egy samsung galaxy3-as droidot, és a nulláról állítottam be a telefonját, mivel ő nem ért hozzá.

Felraktam neki a szükséges alkalmazásokat.

A Gmail, market, profilját minden gond nélkül létre tudtam hozni, és lazán lehetett böngészni a letölthető alkalmazások között.

Kicsit bánt a dolog, mivel ezt leszámítva az Xperia egy szuper telefon.

A napokban bemegyek a szolgáltatóhoz és majd megírom ha lesz megoldása a dolognak.

2011. aug. 17. 00:46
 4/5 anonim válasza:

Nekem is X8-am van és beszéltem a műszaki osztállyal és azt mondták erre a hibaüzenetre hogy szoftverhibás a telefon vigyem be szervizbe, és pénteken viszem be!

majd kiderül mi lesz a gond!

ha bármi mást tud addig megoldódna erre a probléma azt megköszönném!

ÉS én is leírtam hogy mit tudtam tenni úgyhogy ha péntekig nem jön válasz akkor Szerviz lesz!

2011. dec. 14. 16:34
 5/5 naburit válasza:
Hello,nekem is ez lenne a problémám.Nem tudok bejelentkezni a gmail fiókba és már nagyon unom hogy csak netezni tudok róla.Kérlek értesítsetek ha tudtok valami megoldást!
2014. máj. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!