Miért nem jelentkezik be a Gmail fiókomba az Xperia X8-am?
Hello!
Nekem ugyan ez a problémám!
Egy xperia mini pro-val bajlódok ugyanígy.
Eddig minden alkalmazást (apk) a nettről töltöttem le a telefonon keresztül, tehát az internet hozzáférés nem akadály
A napokban gondolkodtam azon, hogy az android nyújtotta "market" alkalmazást is kiproponálom.
Mivel nincs (google account) google profilom ezért létre akartam hozni egyet.
kitöltőm a regisztrációhoz szükséges adatokat majd a továb gombra lépve elkezd tölteni azzal a szöveggel hogy, csatlakozik a google szerverhez.
majd kis idő után kiírja a következőket:
Can't establish a reliable data connection to server.
Nemrég alkalmam volt konzultálni pár (szám szerint) 2 Androidos felhasználóval.
Két különböző mobiltípusról van szó, a lényeg, hogy nekik sem csatlakozik fel sem a Gmail fiókora sem a market-re.
Próbáltuk egymás között cserélni az alkalmazásokat de semmi eredménye.
Az egyik haverom most vett egy samsung galaxy3-as droidot, és a nulláról állítottam be a telefonját, mivel ő nem ért hozzá.
Felraktam neki a szükséges alkalmazásokat.
A Gmail, market, profilját minden gond nélkül létre tudtam hozni, és lazán lehetett böngészni a letölthető alkalmazások között.
Kicsit bánt a dolog, mivel ezt leszámítva az Xperia egy szuper telefon.
A napokban bemegyek a szolgáltatóhoz és majd megírom ha lesz megoldása a dolognak.
Nekem is X8-am van és beszéltem a műszaki osztállyal és azt mondták erre a hibaüzenetre hogy szoftverhibás a telefon vigyem be szervizbe, és pénteken viszem be!
majd kiderül mi lesz a gond!
ha bármi mást tud addig megoldódna erre a probléma azt megköszönném!
ÉS én is leírtam hogy mit tudtam tenni úgyhogy ha péntekig nem jön válasz akkor Szerviz lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!