Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia Arcnak...

Sony Ericsson Xperia Arcnak mekkora a kijelzője?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 4,2 incs, és 480x854 pixel, de mekkora széltében, és hosszában centiméterben? Esetleg ezeket a méreteket át lehet valahogy számolni?
2011. jún. 10. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:

egy hüvelyk 2,5 centi

számold át

2011. jún. 10. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyébként 4,2 Hüvelykes
2011. jún. 10. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocs moost látom már írtad h 4,2 hüvelyykes :)
2011. jún. 10. 15:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, semmi gond, de nem az átlóra gondolok, hanem a magasság, szélesség adatokra. Mert hiába tudom, hogy mekkora az átmérője, attól még ezeket nem tudom, mert ilyen átlóval fel lehet írni pár négyszöget... Ezért kérdeztem, hogy van-e valami átszámítási mód kifejezetten kijelzőkre, amivel az átmérőt/pixelt át lehet számítani. Bár nem hiszem, hogy ilyen létezne, mert az egyes kijelzőknek nem ugyanakkorák a pixeljei. (Még mindig az lenne a legegyszerűbb, ha valaki akinek ilyen telefonja van lemérné, mert a neten ilyen adatokat sehol nem tüntetnek fel.)
2011. jún. 10. 16:23
 5/9 anonim válasza:
9,4cm 5,2cm a hossz méret a kijelző belső mérete
2011. jún. 12. 17:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2011. jún. 16. 15:42
 7/9 anonim válasza:
Jó telefon?
2011. júl. 9. 15:50
 8/9 anonim válasza:
Bizony, hogy jó telefon. Olyan kamerarendszere van, hogy egyszerűen gyönyörű képeket készít, még éjjel is. Korábbi telóim azért ilyen szinten nem tolták, mint ahogy a mostani sem. Nomeg nagy igényes megjelenésű a telefon külsőre is. Lehet vele nagyzolni rendesen. :) Csakhogy 100 ezer forint a piacon. :( Nem tud valaki valami megoldást erre? Akár előfizu is jöhetne.
2011. júl. 14. 13:20
 9/9 anonim válasza:
Én egy ilyen telefont nyúzok már 3 hete! Nagyon tetszik! Már nem az első Androidos telefonom ráadásul ismerem a piaci erőviszonyokat is! Szerintem most az egyik legjobb vétel ha az ember nem akar (az amúgy felesleges) duplamagos rendszerekre áldozni.
2011. júl. 21. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!