Miért nem tudok letölteni az android marketből?
Pár nappal ezelőtt lett meg az új HTC Wilfdfire S típusú telefonom.Teljesen jól működik,nagyon elégedett vagyok vele:) Viszont az android marketből nem tudok letölteni mindent..az alkalmazások többsége 99%-nál megáll és a telefon kiírja hogy "download unsuccesful,please try again"
Ha újra póbálom se sikerül:) Volt olyan játék amit sikerült letöltenem,nagyon jól működött,ma reggelre viszont törlődött a telefonról és nem lehet visszatölteni:)
Na ebben segítsetek nekem egy kcsiit..előre is köszönöm:)
nemtudom mi lehet..a netnek elvileg nem kéne hogy baja legyen..kábeles digi netem van..panasz nincs rá,óriási sebességgel szakítanak a megabitek..csak a market:S
a kissebb fájlokat könnyen leszedi mint pl. youtube alkalmazás.de pl az angry birds 17MB és 99%-ig bírja..:S
Menj rá hogy arra a hibaüzenetre és nézd meg mi okozta ezt. Nekem is van így de nekem azt írja: Insufficent Storage available, vagyis nincs elég hely telepíteni. De ez letöltés után van.
Nézd meg hol írja, kattints rá vagy érints rá vagy hogy kell ezt mondani :D és ott szerintem kiírja mi miatt állt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!