Androidra valaki tud olyan alkalmazást, ami küldi egy e-mail címre az adott GPS pozíciót?
Ennél sokkal jobbat is tudok: térképen láthatod folyamatosan, hogy hol van a telefon.
Így működik:
Csinálsz magadnak két Google fiókot. Az egyiket aktivizálod a telefonon. Bejelentkezel, belépsz a Google Mapsbe, és bekapcsolod a Lattitude szolgáltatást (magyarul: Google Koordináták). Meghívod a másik Google fiókodat ismerősnek a Lattitude-ba, engedélyezed a pozíciód megosztását ezzel a meghívott fiókkal.
Ezután belépsz bármilyen gépről a másik Google fiókodba, elmész a [link] oldalra, és a térképen máris látod a telefon pillanatnyi helyzetét.
Ha a telefonon be van kapcsolva a wifi, közelítő helymeghatározást végez; ha a GPS is be van rajta kapcsolva, és van rálátása az égboltra, akkor pontos a helymeghatározás.
A Lattitude egy halványkék körrel jelöli a térképen, hogy milyen pontosságú a helymeghatározás pillanatnyilag.
Kérdezz, ha valamelyik részlet nem tiszta.
Hát megcsináltam amiket mondtál, elsőnek beadta a térképen hogy Szegeden van a telefon, ami igaz, bár lehetne pontosabb is :D Mutatja a kék körrel is, ami eléggé "tág", és pontatlan.
A telefon ha újraindul, akkor nem látható. A GPS be van kapcsolva, de alig akar, sőt nem is talál jelet. (iGO egyből megtalálja ugyanazon a helyen ahol a google map nem)
Wifi nincs a közelben, de mobilnetet is használhatja, bőven van rá keret (500MB). Egyszóval, nekem arra kellene egy ilyen program, hogy ha elhagynám a telefonomat esetleg, az gond nélkül küldjön koordinátákat egy emailre úgy hogy a háttérben fut a telefonon a program. És ha újraindulna a telefon, akkor persze automatikusan induljon a program is.
De ha esetleg valami ötleted lenne még ehhez a google cucchoz, szívesen várom, és köszi hogy fordítasz rá időt, megy a felfelé ujjacska :D
Jah és ha ismered a samsung wave szolgáltatást, na az is nagyon jó lenne, csak ugye Magyarországon nem működik, mert miért működne :D
Egyébként Galaxy 3-as telefonom van
Most meg talált jelet, és bedobta hogy Budapesten vagyok :D
Amúgy neked ez jól működik?
Első válaszoló vagyok.
"Egyszóval, nekem arra kellene egy ilyen program, hogy ha elhagynám a telefonomat esetleg, az gond nélkül küldjön koordinátákat egy emailre úgy hogy a háttérben fut a telefonon a program."
Ez esetben töltsd le a Lookout nevű appot a Marketről. Regelni kell hozzá egy Lookout-fiókot. Van benne vírusirtó, backup, és egy elveszett készüléket megtaláló szolgáltatás, amely segítségével a Lookout fiókodból le tudod kérni a készülék koordinátáit, és még hangjelzéstis tudsz indítani a készüléken.
Tehát ha közelítőleg bemérted a tolvajt, és ott vagy a közelében, a telefonodat meg tudod sípoltatni, így a tömegben is egyértelmű, hogy ki a tolvaj... vagy hogy hová ejtetted be a telefonodat véletlenül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!