Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace vagy Htc...

Samsung Galaxy Ace vagy Htc Wildfire S?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

ez az új top kérdés?

Ace

2011. jún. 9. 21:34
 2/7 kolo ***** válasza:
85%
Wildfire S. Mivel a hardver ugyanaz, mint az Acenél - értem ezalatt a SoC-ot (System on Chip, magában foglalja a procit, grafikus chhipet stb) - teljesítménybeli különbséget nem fogsz találni. Viszont a htc még mindig a legprofibb androidos felületet tudhatja a magáénak, a Sense felület jól optimalizált, látványos, sokat tud, és nagyon jól testreszabható. Emellett a htc mérnökei beleügyeskedték a Flash támogatást a telefonba (pl. beágyazott videók stb, mind Flash alapúak) - annak ellenére, hogy nem támogatott a processzor típusa - a böngészési élmény jobb lesz ennél a készüléknél. Viszont a htc híresen sz@r kamerákat rak a mobiljaiba, ez csak a Sensation típusnál látszik megváltozni. Szummázva annyit tesz, hogy a mindennapokban egy jobban használható telefon a Wildfire, sokrétűbb szolgáltatást kapsz a pénzedért, amit mellesleg jól meg is kérnek érte. Ellenben kisebb a kijelzője, rosszabb a kamerája.
2011. jún. 9. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:

2. válaszolónak:

Ez mind szép és jó, de sense ui-t tudsz Ace készülékre is rakni. Mivel az ui kiesett, így már csak a Flash ami szól a Wildfire mellett, viszont a nagyobb képernyő szerintem jobb böngészési élményt ad mint egy flash lejátszó.Ráadásul az Acenek jó kamerája is van.

2011. jún. 9. 23:09
 4/7 anonim válasza:
jaa.. ace-re rakhatsz sense ui-t de szaggatni fog.. nem lesz folyamatos.. nexus s re is lehet rakni, hardware-re is sokkal erősebb mégis akad.. youtube videókat is nézhetsz rola
2011. jún. 10. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is néztem, és nem szaggatott rajta.
2011. jún. 10. 12:46
 6/7 kolo ***** válasza:

3-ik:

Teljesen igaz,droidon le lehet cserélni az ui-t könnyen. Viszont sokan nem szeretnek ezzel szórakozni. Úgymond out of the box mód használják, és így jobb a htc. Nekem amúgy a kedvenc droidos felületen a Launcher pro. Meg is vettem, jelenleg is azt használom.

2011. jún. 11. 00:35
 7/7 kolo ***** válasza:
Ja és 2-ik voltam.
2011. jún. 11. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!