Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » . :galaxy s 2:. Akinek van?...

. :galaxy s 2:. Akinek van? írjon róla pár sort

Figyelt kérdés

sziasztok

Akinek van galaxy s 2-je?

Írjon hibáról,biztos vannak neki

Semmi se tökéletes :)

Előfizetésem van djuice

sms 15ft,19/perc hálózaton belül,39ft hálózaton kívül

valami olcsó előfizetés kellene

1000-2000ft között

Akár ajánlhatsz jobb telót is linket írj!

2011. jún. 9. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Rohadt iPhone fan? Rohadt Samsung fan!

én voltam az első "iPhone fan" aki ide írt... Szerinted, ha valakinek más a véleménye, akkor már rögtön rohadt köcsög?

Tudod ezért volt sok háború...

De a kérdésre válaszolva, nem rossz telefon, szerintem érdemes megvenni, de egyszerűbb megoldás külföldön venni, mert Amerikában jóval olcsóbb.

2011. jún. 9. 21:11
 12/20 A kérdező kommentje:

erre akarom használni:

film,játék,zene,word vagy ami van rajta(tanulás miatt)

fényképezés van valami szép jó

nem kell nagyobb előfizetés mert most nincs nőm akkor meg minek?

wifi van otthon + suliba

nem vagyok nett függő

elég itthon a net

nem sztem a facebook-ot

2011. jún. 9. 21:18
 13/20 A kérdező kommentje:

ezt írta valaki:

a Samsung egy nagyon béna teómárka és pont ezt a telót viszik vissza haverom boltjába!!!!mert gagyi és én nem vok iphone fan de télleg az a legjobb teló!

DE MÉRT?

INDOK HIBÁK VAGY VALMI

2011. jún. 9. 21:21
 14/20 A kérdező kommentje:

iphone-ba is a samu kijelzője van

HA JÓL TUDOM

2011. jún. 9. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Androidnál külön felhívják a figyelmet, hogy a telefonod úgy is generál adatforgalmat, ha nem wifin vagy, illetve, ha nem netezel róla, de mondom te kifejezetten okos srác vagy, és tuti nem csak menőzni akarsz a telóval.
2011. jún. 9. 21:29
 16/20 A kérdező kommentje:

galaxy spica-van és adatforgalom sztem nincs

számlán nem látszik

te azért veszel telót hogy menőzzél?

MERT ÉN NEM

2011. jún. 9. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:
iphoneba IPS kijelző van ami azért jobb egy samsungos amolednél
2011. jún. 9. 21:55
 18/20 kolo ***** válasza:

Bírom a sok hozzánemértő érveit a vitában. Sz@r, mert csak, a másik mégsz@rabb, mert csak és ít tovább. A szifon kijelzőjét egyébként az LG gyártja (a 4-esét persze). "A" legjobb telefon meg nem létezik, soha nem létezett, és nem is fog. Max valakinek az tetszik valamiért a legjobban, de attól még nem lesz a legjobb. Más szóval ez a fogyasztói preferencia. A droid adatforgalma meg f@szság, egy tapi, és letiltod az adatforgalmat. Utána próbálhat neked frissíteni mindenféle barom fészbúk, meg anyámkínja, nem tud, mert ugye nincs csatlakoztatva a netre.

Kedves kérdező!

Abban van igazság, hogy a mai okostelefonok állandó netkapcsolat nélkül gyakorlatilag félkarú óriások. Az általad leírt kritériumoknak gyakorlatilag bármelyik okostelefon eleget tud tenni. Csak ezért felesleges egy 150k-s telefon megvétele. Jelenleg egy "kis sz@r" LG Optimust használok, 2 email címről megy az állandó szinkronizálás 15 percenként, azt használom GPS navigációra, sokat netezek rajta, naptárbejegyzéseket szintén online szinkelem, teendők listáját is, kamera nappal tök használható képet lő (a minőséget ugye nem megapixelben mérik, igaz este nem a legjobb), zenét hallgatok, sorozatokat nézek, és egy kis játék is belefér néha, ha nagyon elunom magam. Na nem akarlak én rábeszélni semmire, csak érdemes átgondolni, mielőtt megveszel valamit baromi drágán, hogy neked megéri-e, kihasználod-e.

Viszont kérdezted, hogy melyik lehet jobb a Samu készülékénél. Szerintem a htc Sensation. Nem annyira erős a hardvere, mint a koreai vetélytársáé, de szoftveresen valamivel jobb. Jobban kezelhető a felhasználóifelülete, többet tud, jobban személyreszabható, de ez nem sokat jelent, mert Androidnál csak egy program, és már felül is írtad a felületet. Viszont a kamerája jobb a htc-nek és szerintem szebb is (jobban szeretem a fém házat :) ). Ha érdekelnek a telefonok, ajánlom olvaslásra a www.mobilarena.hu oldalt.

2011. jún. 9. 23:46
 19/20 anonim ***** válasza:
az IPS kijelzo SOSE lesz Super Amoled Plus kijelzo nem mondom , hogy az iphone szar , mert siman elcserelnem ra az enyemet!Sot az iPhon egy nagyuon nagyon jo telefon , de a samsung galaxy s2 is van olyan jo mint az iPhon 4! es a iPhon 4-re mindenert fizetni kell ha csak nem jailbreakeled de ugy mar nem az igazi! a samsung galaxy s2-0re meg minden ingyen van! legalabbis a nagyresze!!!
2011. jún. 15. 21:44
 20/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-09 21:11

Egy szóval nem mondtam,hogy rohadt,hanem,hogy gyökér.:D És életemben nem volt samsungom.;)

2011. jún. 15. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!