Van telefonra (androidra) torrent letolto program?
Figyelt kérdés
Szoval olyn program amivel lehet torrentezni?2011. jún. 9. 13:16
1/6 Kormoczy Roland válasza:
nem nincs én mindenhol kerestem sehol sem volt
3/6 anonim válasza:
Beírod Marketen a torrent szót és láss csodát. Tényleg barominehéz feladat és megerőltetően kellett gondolkodni hozzá.
4/6 A kérdező kommentje:
Kossz a valaszokat !
Amugy kaptam egyet a neve tTorrent! A marketben van lite verzio de en megszereztem fullban ha valakinek kell keressen utana a google-ban!
2011. jún. 9. 14:38
5/6 kolo válasza:
Ez azért vicces. Ne vedd támadásnak, de ha itt azt írod, hogy keressenek rá az emberek, akkor te miért nem tudtál rákeresni? Egyébként van több program is. Gondolom még csak véletlenül se töltötted le legálisan, mert azt írtad megszerezted. 500-1000 HUF között vannak most a torrent kliensek droidra, az nem egy nagy összeg, és akkor még a vírusoktól se kell tartanod. Plusz a fejlesztőt is meghívod egy sörre, ha már ilyen jófej volt és írt neked egy f@sza programot. :) Persze, ha ez mind nem így van, akkor bocsesz.
6/6 B~Way válasza:
aTorrent.
ingyenes és nagyon jó ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!