Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek kedvező ez a...

Szerintetek kedvező ez a mobilflotta?

Figyelt kérdés
Másodperc alapú számlázás mellett, nettó 7 Ft-os percdíja van bármikor Magyarországon belüli mobil és vezetékes irányba. Mindez havi nettó 6.790 Ft-os díjjal, melyből 6.000 Ft lebeszélhető. Az SMS nettó 14 Ft, de van ajándékba 30 db havonta, és emellett még ingyenes 50 Mb net is. A flottán belüli számok ingyen hívják egymást. 2 éves hűséget viszont alá kell írni. Szerintetek ez korrekt? Vagy tudtok kedvezőbbet esetleg? :)
2011. jún. 8. 00:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon jó. Arra érdemes figyelni, hogy a számlafizető Te legyél.

Egyébként ez publikus flotta valamennyire?

Esetleg valahol dolgozónak kell lenni? (Pl MOL, OTP, Posta - ott vannak ilyesmi pecdíjak)

2011. jún. 8. 01:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, "publikus", szóval nem kell dolgozónak lenni sehol, a te nevedre megy a számla.
2011. jún. 8. 01:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem rossz olyannak, aki havonta 10 ezres számlát beszélt, és vissza szeretné fogni a költségeit.

Nekem szintén flotta van, de 3200-as havidíjjal, amit le se tudok beszélni.

Ha megér neked annyi pénzt, akkor válts nyugodtan. De az enyém pl nem hűségidős, így bármikor válthatok díjcsomagot, neked viszont ha aláírod, akkor 24*6790=162960 forinttól garantáltan búcsúzhatsz.

2011. jún. 8. 08:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Mióta nekem is flottás kártyám van feleződött az számlám.

Az biztos,hogy sokat számít,hogy másodperc alapú számlázás.

Flotta tagok egymás közt akármikor ingyen beszélnek.

Nekem bejött.

2011. jún. 8. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez akkor jó ha valóban eltelefonálsz ennyit havonta, ha nem akkor már nem egy jó üzlet.

Ott van még, hogy flottán belüliekkel valóban telefonálnál vagy tök ismeretlenek számodra, mert akkor nem poén hogy őket ingyen hivhatod.

Harmadik átgondolni való ez az 50Mb adatforgalom, ez semmi másra nem jó csak arra hogy legyen aktiv a neted és ha már aktiv akkor lehet neked túlszámlázni, ellenőrizd mi történik ha átléped ezt a határt, mert hogy átléped az biztos.

Nekem flotta, 2500Ft/hó, teljes egészében lebeszélhető, 8Ft/perc bármikor bármelyik hálózatba és flottán belül ingyen. Az alapdíjat nem tudom eltelefonálni, akkor sem ha a fülemen alszom a telefonnal.

2011. jún. 8. 13:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló flottája azért jobban hangzik! :) Ez publikus?
2011. jún. 8. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!