Lehet bármi gond ha így rendelek telefont?
Figyelt kérdés
HTC desire S készüléket szeretnék rendelni, tmobile webshopból, előfizetésre. Kiválasztottam egy 3000ftos lebeszélhető csomagot és egy internet csomagot. elvileg 66ezer valamennyi lesz. Vannak ennek bármely apró betűs részei vagy mellék költségei? mert ugye házhoz hozzák és ott kell aláírnom a hűségnyilatkozatot. vagy esetleg bármi tudnivaló...mire kell figyelni2011. jún. 7. 23:11
1/1 anonim válasza:
Házhoz hozzák, ingyen van, semmi gond nem volt, mikor én rendeltem.
Annyit érdemes megtenni, hogy bekapcsolod, mielőtt kifizetnéd a futárt. Ha valami nem jó, egyből visszaküldheted. Amúgy 8 napig visszaviheted egy T-Pontba, és visszafizetik az árát (bár előfizetéssel nem tudom hogy működik ez).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!