S. O. S. Érdemes Nokia C3-00-t vennem?
Figyelt kérdés
Most már mindegy, mert ma rendeltem meg, de van még pár kérdésem:
- A WiFi külföldön is díjmentesen használható?
- Van valami 'fogyatékossága' ennek a telefonnak, ami zavarhat egy átlagfelhasználót? Tudniillik csak zenehallgatásra, kommunikálásra meg internetezésre használnám.
Saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nem a 'jó barátod a Google' jellegű megjegyzésekre, köszönöm. :)
L/17
2011. jún. 7. 19:32
1/9 anonim válasza:
A Wifi mindenhol díjmentesen használható ahol van wifi adó.
2/9 anonim válasza:
a wifije pl beteg gyárilag, ez az egyik típushibája. aztán lassú, a zenehallgatás se világmegváltó élmény rajta.
3/9 A kérdező kommentje:
Használhatatlan a WiFi? Vagy valamilyen szinten még elmegy?
2011. jún. 7. 19:38
4/9 anonim válasza:
hát dobálja magát összevissza, meg nagyon lassú a böngészés még opera mini-vel is.
5/9 A kérdező kommentje:
A lassúsághoz hozzá vagyok szokva az előző telefonom és a számítógépem jóvoltából. :D
2011. jún. 7. 19:45
7/9 bp1985 válasza:
Mobilarena.hu oldalon találsz egy cikket, hát ott leírnak mindent róla... Wifi katasztrófa. Lassú maga a telefon is. Inkább keress mást.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, a mobilarena.hu-s cikket átolvastam párszor. Elég felemás véleményt írt róla a szerkesztő, de ezek mellett érdekel a használók hosszú távú tapasztalata is.
2011. jún. 8. 18:38
9/9 anonim válasza:
olvasd el a cikk alatti hozzászólásokat is, oda szoktak írni ilyen típust használók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!