Kinek mekkora netje van mobiltelefonra és mikre és mennyit használja?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 18:00
1/7 csapacsupa válasza:
Nekem 150MB / hó. Levelezés, időjárás, Index.hu olvasás és egyéb ilyesmik.
2/7 anonim válasza:
Nekem 2 GB-os mobilnetem van, többnyire a laptopomon használom, amikor USB STICK-be van belerakva a SIM kártya, de ha áthelyezem a Vodafone 845-be, akkor ott látomgatom meg az oldalakat.
Mivel nekem otthon van normál, szélessávú internetem, ezért ezt, kiegészítő gyanánt használom. Facebook-ra jó, pár Youtube videónál is elég, a gyakorikérdések.hu-t is szoktam látogatni, amikor unatkozom (főleg az EZOTÉRIA rovatot), vagy meg nem válaszolt kérdésre szeretnék választ adni (persze, ha tudom rá a választ). Ja és e-mailozásra is jó.
3/7 anonim válasza:
100 mega, főként twitter, foursquare, a belinkelt oldalak megnézegetése, RSS, e-mail. Takarékosan használva nagyjából 80%-a megy el alapból.
4/7 anonim válasza:
10 Gb mobilnet Galaxy Tab-ban, munkára használom, az asszonynak 10 Gb mobilenet a netbookban, szintén munkára használja, és 5/1 MB otthon.
6/7 anonim válasza:
100mega - minden nap hírek olvasása, facebook, néha email, videót nem nézek, ritkán letöltök egy kisebb alkalmazást.
Pont kitart egy hónapra ha kicsit odafigyelek.
Mellette otthon wifit használom.
7/7 kolo válasza:
Először 100 mega volt. Mindig túlléptem, ezért kértem egy kiegészítő csomagot, így 500. Ez már elég, nem lépem túl a keretet. Leginkább fórumozásra használom, email, kevés youtube, hírek, kevés csevegés, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!